HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κοτόπουλο γεμιστό με σπανάκι, μοτσαρέλα και λιαστή ντομάτα


Ενδιαφέρον γευστικός συνδυασμός που απογειώνει το απλό κοτόπουλο

Υλικά
  • 2 στήθη κοτόπουλου
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
  • 1/4 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1/2 φλ. τσαγιού τεμαχισμένη μοτσαρέλα
  • 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 3 κ. σ. τυρί κρέμα
  • 1/2 φλ. τσαγιού λιαστές ντομάτες σε λάδι, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
  • 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο σπανάκι
Εκτέλεση
  1. Κάντε μια μεγάλη σχισμή, σαν τσέπη, σε κάθε στήθος κοτόπουλου. Αλατοπιπερώστε το εξωτερικό και το εσωτερικό με αλάτι, πιπέρι και προσθέστε σκόνη σκόρδου.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα 3 είδη τυριών μαζί με τις λιαστές ντομάτες.
  3. Τοποθετήστε το μείγμα τυριών σε κάθε στήθος κοτόπουλου και στη συνέχεια προσθέστε το σπανάκι.
  4. Κλείστε τις «τσέπες» όσο καλύτερα μπορείτε, στερεώνοντας με οδοντογλυφίδα αν χρειαστεί.
  5. Ψήστε στο φούρνο και αφήστε το κοτόπουλο να ξεκουραστεί για 5 λεπτά πριν το κόψετε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια