HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: "ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ"


Σήμερα Πέμπτη 24η Νοεμβρίου 2022 παραμονή της εορτής της πολιούχου της πόλεως μας Μεγαλομάρτυρος Αγίας Αικατερίνης , εξεδόθη απόφαση του ΣτΕ ( Συμβουλίου της Επικρατείας ) που αποτελεί κόλαφο για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη ..
Οι αξιότιμοι κ. Δικαστές έκριναν ότι:

η διάταξη του νόμου 4917/2022 περί παράτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού των εργαζομένων σε Δημόσιες δομές Υγείας είναι αντισυνταγματική , διότι υπάρχει έλλειψη επαναξιολόγησης βάσει επιστημονικών και επιδημιολογικών στοιχείων για την αξία - αποτελεσματικότητα και τις συνέπειες ( ανεπιθύμητες ενέργειες ) του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού , καθώς και για την πορεία και την εξέλιξη της πανδημίας ..


Αισθάνομαι ότι η απόφαση αποτελεί επίσης και προσωπική δικαίωση των απόψεων και των επιστημονικών θέσεων που έχουμε εκφράσει κατά την διάρκεια της πανδημίας ..

--------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.


Διαβάστε ακόμη:

Πάει καλά ο γιατρός! Να δείτε που θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών...


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια