HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: "ΠΡΩΤΟΛΟΛΛΟ ΚΗΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ"


Ένα από τα μέτρα που εφάρμοσε η ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ( ΝΤΠ ) κατά την διετία της πανδημίας έχοντας ως σκοπό την τρομοκράτηση των πολιτών οι οποίοι θρηνούσαν την απώλεια προσφιλούς προσώπου , ήταν η ταφή των νεκρών από κορωνοϊό γυμνών εντός σάκκου σε κλειστό φέρετρο και σφραγισμένο με διαφανές περιτύλιγμα.

Η δικαιολογία γελοία διότι ισχυρίζονταν ότι λαμβάνουν μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας , ενώ είναι γνωστό και σε φοιτητές Ιατρικής ότι ο νεκρός δεν αναπνέει ούτε βήχει και τα κύτταρα του σώματος του νεκρώνονται με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα επιβίωσης των ιών.

Οι σατανικοί εγκέφαλοι επέβαλαν το μέτρο στους οικείους για να επιφέρουν ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα στην Ιερή στιγμή του αποχαιρετισμού προσφιλούς συγγενή ή φίλου ..

Η επιστημονική άποψη επιβάλλει την εφαρμογή των μέτρων μόνον σε ανθρώπους που έχουν άμεση επαφή με πτώμα και τα υγρά του , όπως είναι οι νεκροπομποί και οι Ιατροδικαστές ..

Επειδή στις ΗΠΑ υπάρχει όντως η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ των εξουσιών και η Δικαιοσύνη λειτουργεί , έχει ξεκινήσει 

" πανδημία " μηνύσεων για το εξωφρενικό πρωτόκολλο ενταφιασμού και προκειμένου να αποφύγουν τις αποζημιώσεις , δημοσίευσαν δυο μελέτες στην έγκριτη εφημερίδα NEW YORK TIMES όπου αναγράφονται τα αυτονόητα : 

Όλα τα κύτταρα του αποβιώσαντος δεν πεθαίνουν αμέσως ( είναι γνωστό ότι τα νύχια και τα μαλλιά συνεχίζουν να αυξάνονται έως και 15 ημέρες μετά τον θάνατο ) .. 

Τέλος είναι επίσης από τον 19ο αιώνα νεκροτομικά αποδεδειγμένο ότι τα πτώματα αποσυντίθενται από πανίσχυρα μικροβιακά στελέχη και εάν ο νεκρός είχε νοσηλευθεί , τότε υπάρχουν στο άψυχο του σώμα και μικρόβια πολυανθεκτικά .. 

* Ταπεινά ζητώ συγνώμην για τις φωτογραφίες , θεωρώ ότι  οφείλουμε να θυμόμαστε για να τιμούμε την μνήμη των αγαπημένων μας που έφυγαν για την αιώνιο ζωή.



---------------------------------------------

Ο Απόστολος Ζέρβας είναι Παιδίατρος , πτυχιούχος Ιατρικής ΑΠΘ , διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής του ΑΧΕΠΑ επί 7 έτη ( 1991 - 1997 ) και σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή ( 2004 - 2009 ) , είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Πιερία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου ..


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια