HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Κλειδώνει» έδρα στην Πιερία ο Βελόπουλος με την υποψηφιότητα του Απόστολου Ζέρβα


Από το καλοκαίρι έχουμε γράψει για την πορεία της υποψηφιότητας στην Πιερία του παιδίατρου κ. Απόστολου Ζέρβα με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» (διαβάστε εδώ), και κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιωνόμαστε όλο και περισσότερο.

Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία των εθνικών εκλογών, και ιδιαίτερα με την κουβέντα περι πρόωρων εκλογών να φουντώνει καθημερινά, τόσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ότι ο κ. Ζέρβας έχει σχεδόν «κλειδώσει» τη μία από τις τέσσερις βουλευτικές έδρες στην Πιερία.

Συνεχίζει άοκνα την αντιπολίτευση προς την κυβέρνηση, φροντίζοντας να είναι πάντα επίκαιρος, χωρίς να «μασάει» τα λόγια του, εύστοχος και ουσιαστικός. Από την άλλη βλέπουμε την αποδοχή των όλων όσων γράφει σχεδόν καθημερινά στο προφίλ του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, από τον αριθμό των like και των σχολίων που λαμβάνει.

Σαν φυσική παρουσία ο Απόστολος Ζέρβας είναι πανταχού παρών, γι’ αυτό άλλωστε δεν χρειάζεται μεγάλα και πολυτελή γραφεία. Το τηλέφωνό του χτυπάει ασταμάτητα και εκείνος απαντά προσωπικά σε κάθε κλήση. Τι να τους κάνει του γραμματείς, αφού ο ίδιος είναι πολύ-εργαλείο.

Βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος ο Απόστολος Ζέρβας, και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι χαίρει βαθιάς εκτίμησης στους κύκλους της εκκλησίας.

Ως γιατρός, παρ’ ότι σήμερα συνταξιούχος, δεν αρνήθηκε ποτέ να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του σε όποιον συμπολίτη του χτύπησε την πόρτα.

Όλα τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά του Απόστολου Ζέρβα, μαζί με πολλά ακόμη που δεν αναφέρουμε λόγω οικονομία του χρόνου στον παρών κείμενο, δίνουν θετικό πρόσημο στην υποψηφιότητα του ως Βουλευτή της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ» και μας βοηθούν να καταλήξουμε στο συμπέρασμα του τίτλου.

Μακάρι και τις υπόλοιπες τρεις έδρες της Πιερίας να τις κερδίσουν άνθρωποι σαν τον Απόστολο Ζέρβα, ανεξάρτηατα με το κόμμα που εκπροσωπουν, γιατί μόνο κέρδος θα έχει ο τόπος από τέτοιους βουλευτές.

---------------------------------------------

Ο Απόστολος Ζέρβας είναι Παιδίατρος , πτυχιούχος Ιατρικής ΑΠΘ , διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής του ΑΧΕΠΑ επί 7 έτη ( 1991 - 1997 ) και σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή ( 2004 - 2009 ) , είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Πιερία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου ..


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια