HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ομιλία Απόστολου Νικ. Ζέρβα στο 1ο Συνέδριο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ του Κυριάκου Βελόπουλου ( 14 - 15 Ιανουαρίου 2023 ) (βίντεο)


Στις 14 & 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το πρώτο συνέδριο του κόμματος "Ελληνική Λύση". Εκεί μίλησε μεταξύ άλλων και ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας κ. Απόστολος Ζέρβας.

Ακολουθεί η ομιλία του και το σχετικό βίντεο:

"Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ , κύριες και κύριοι Βουλευτές , εκλεκτοί σύνεδροι 

Δεν είχα ποτέ στην ζωή μου ως στόχο να ομιλήσω από βήματος ως Πολιτικός , όμως η συγκυρία της πανδημίας του κορωνοϊού με τα δικτατορικά μέτρα που εφαρμόστηκαν από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτέλεσαν αφορμή για την ενεργοποίηση μου στον πολιτικό στίβο ..

Θα ήθελα πρωτίστως να απευθύνω ένα ευχαριστώ εκ βαθέων προς τον άξιο ηγέτη , τον Πρόεδρο του κόμματος μας Κυριάκο Βελόπουλο για την αγάπη και την συμπάθεια προς το πρόσωπο μου από την πρώτη συνάντηση μας στις 21 Δεκεμβρίου 2021 καθώς μας συνδέει μακροχρόνια αμοιβαία αλληλοεκτίμηση ..

Οι αρχαίοι πρόγονοι μας διεκήρυτταν ότι το " Λακωνίζειν εστίν Φιλοσοφείν " , γιαυτό και η παρέμβαση μου θα είναι σύντομη ..

Μαζί με τον εξαίρετο φίλο και συνάδελφο Δημήτρη Γάκη , έναν υπέροχο άνθρωπο και Ιατρό , αναλάβαμε μία εκστρατεία ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών μέσω τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών ( ALERT - FOCUS FM ) δίχως καμμία υποστήριξη και αισθανόμαστε υπερήφανοι και δικαιωμένοι , διότι οι αναλύσεις μας ήταν επιστημονικά τεκμηριωμένες και αταλάντευτες ( δεν υποπέσαμε σε αντιφάσεις ) ..
Υποστήκαμε τον χλευασμό και την απαξίωση από συναδέλφους Ιατρούς και ένα μεγάλο τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας , η οποία χειραγωγείται από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας ( ΜΜΕ ) , όμως αντισταθήκαμε και δεν απεμπολήσαμε τις επιστημονικές μας θέσεις , προσπαθήσαμε μάλιστα βα κατευθύνουμε προς τις σωστές αποφάσεις όλους εκείνους που είχαν ευήκοα ώτα ..

Εναντιώθηκαμε στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και συμπαρασταθήκαμε στους Υγειονομικούς με αναστολή εργασίας , ενώ ως θεράποντες Ιατροί υποστηρίξαμε μεγάλο αριθμό ασθενών λόγω κορωνοϊού , οι οποίοι απέφυγαν την νοσηλεία σε Νοσοκομεία και ειδικά στις ΜΕΘ όπου το ποσοστό θανάτων είναι 70 % σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικα στοιχεία ..

Ζούμε τις τελευταίες στιγμές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη , η οποία φυλλορροεί και ταλανίζεται από συνεχόμενες αποκαλύψεις Οικονομικών και Ηθικών σκανδάλων ..

Η καθημερινότητα των Ελλήνων και Ελληνίδων έχει μετατραπεί σε Γολγοθά , καθώς είναι αναγκασμένοι να δίνουν έναν διαρκή αγώνα για την επιβίωση τους και να μπορέσουν να συντηρήσουν τις οικογένειες τους ..

Δημογραφικά η Ελλάδα μας μειώνεται συνεχώς ( ο πληθυσμός είναι πλέον κάτω από 10 εκατομμύρια Έλληνες ) και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί βα λύσει το πρόβλημα με τους εισβολείς λαθρομετανάστες ..

Στα Εθνικά θέματα , ειδικά με την Τουρκία που συνεχώς μας απειλεί , κυριαρχεί ηττοπάθεια και μιζέρια ..
Η αγαπημένη μας Πατρίδα αξίζει περισσότερα , οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δικαιούνται καλύτερες ημέρες ..

Τα τελευταία χρόνια ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ απέτυχαν να προσφέρουν στην Ελληνική κοινωνία , αντίθετα την έχουν οδηγήσει στην οδό της απόγνωσης ..

Προσπαθούν εντέχνως να παγιδεύσουν τους ψηφοφόρους με το δίλημμα ότι διαχειρίζονται πιο επαγγελματικά από τους άλλους τις τύχες της Πατρίδος μας , εμείς όμως απαντούμε ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται διαχειριστές , αλλά ανθρώπους με πίστη στον Χριστό , με όραμα και αγάπη για την Πατρίδα ..
Υπάρχει λύση και αυτή είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου ..

Ήλθε πλέον η ώρα να δώσουμε έναν έντιμο πολιτικό αγώνα στο πλευρό του άξιου Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκου Βελόπουλου , ο οποίος ηγείται της προσπάθειας για την απαλλαγή από τα κόμματα της διαφθοράς και των σκανδάλων ..

Είμαι βέβαιος ότι ο Ελληνικός λαός θα τιμήσει με την ψήφο μας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και θα μας δώσει ένα ποσοστό - αφετηρία για Κυβερνητική Πορεία προς το καλό της Πατρίδος μας , της αγαπημένης μας Ελλάδος ..

Με την ευλογία του Χριστού και της Παναγίας ας δώσουμε την μάχη για την Πίστη και την Πατρίδα ..
Ευχαριστώ για την προσοχή σας ..

Ευλογημένος εν Χριστώ ο νέος ενιαυτός .."


---------------------------------------------

Ο Απόστολος Ζέρβας είναι Παιδίατρος , πτυχιούχος Ιατρικής ΑΠΘ , διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής του ΑΧΕΠΑ επί 7 έτη ( 1991 - 1997 ) και σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή ( 2004 - 2009 ) , είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Πιερία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου ..



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια