HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: Ισχυρό προεκλογικό χτύπημα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη


Μετά την αποκλειστική πληροφορία του Pronews για την απόφαση του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές...

προκύπτει η βεβαιότητα πλέον ότι δεν υφίσταται οποιαδήποτε στήριξη του προς την ΝΔ ή για να είμαι πιο συγκεκριμένος προς το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες πρόκειται για ένα βαρύτατο πλήγμα στον Κ. Μητσοτάκη, αφού η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΝΔ πρόσκειται στον πρώην Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή. 

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα ραγδαίες εξελίξεις που όπως είναι λογικό θα αποτυπωθούν στο εκλογικό αποτέλεσμα και προφανώς θα αποτελέσει εκλογικό Βατερλό του κυβερνώντος κόμματος.

Το ερώτημα που προκύπτει μετά από αυτές τις πληροφορίες είναι τι θα πράξουν οι ψηφοφόροι του Κ. Καραμανλή οι οποίοι πλέον αποδεσμεύονται ηθικά και πολιτικά. Και όπως είναι φυσικό, δεν πρόκειται να πάνε ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ. Η λογική λέει ότι το πλησιέστερο κόμμα στην ιδεολογία των ψηφοφόρων της ΝΔ είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου, στο οποίο θα έχω την τιμή και την μεγάλη ευθύνη να είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Πιερία.


---------------------------------------------

Ο Απόστολος Ζέρβας είναι Παιδίατρος , πτυχιούχος Ιατρικής ΑΠΘ , διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής του ΑΧΕΠΑ επί 7 έτη ( 1991 - 1997 ) και σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή ( 2004 - 2009 ) , είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Πιερία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου ..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια