HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: "ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ"


Ο Δικηγόρος , ο οποίος προΐσταται του Υπουργείου Υγείας αποδεικνύεται από τις ενέργειες του ότι έχει παντελή άγνοια του αντικειμένου και είναι αναποτελεσματικός , εμφανίζεται μάλιστα ως χαρακτήρας εκδικητικός και τιμωρητικός απέναντι στους ανεμβολίαστους Υγειονομικούς .. 

Όσον αφορά τις ελλείψεις οι οποίες αφορούν φάρμακα πρώτης ανάγκης , θα μπορούσε να απαγορευθεί για ένα διάστημα η εξαγωγή των εγχώριων σκευασμάτων και να προβεί σε εισαγωγή επαρκών ποσοτήτων έστω και με υψηλότερες τιμές επιδοτώντας τις Φαρμακευτικές Εταιρείες ..

2. ΒΟΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ : 330 km

Εύλογη είναι η απορία όλων για την μετακλητή υπάλληλο του Υπουργείου Παιδείας , η οποία φαίνεται ότι κινείται με υπερηχητικές ταχύτητες προκειμένου να ευρίσκεται καθημερινά και στις δυο πόλεις.


---------------------------------------------

Ο Απόστολος Ζέρβας είναι Παιδίατρος , πτυχιούχος Ιατρικής ΑΠΘ , διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής του ΑΧΕΠΑ επί 7 έτη ( 1991 - 1997 ) και σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή ( 2004 - 2009 ) , είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Πιερία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου ..

Διαβάστε ακόμη:








Απόστολος Ζέρβας: "ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ"


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια