HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σάκης Αρναούτογλου: Από τα 20άρια στα κρύα – Η πρόγνωσή του για τις επόμενες ημέρες (βίντεο)


Μπορεί ο χειμώνας να έχει κάνει την εμφάνισή του μόνο στο ημερολόγιο μέχρι στιγμής, αλλά – όπως όλα δείχνουν – το σκηνικό του καιρού αλλάζει και έρχεται κρύο τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3 ανέφερε, την Παρασκευή (13/01), πως έρχονται βροχές και τοπικές καταιγίδες από τη Δευτέρα (16/01) αλλά, επειδή θα επικρατήσουν ισχυροί νοτιάδες, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο και θα φτάσει ακόμα και στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα (16/01), ο καιρός αλλάζει, καθώς θα πνέουν νοτιάδες. Έτσι, αναμένονται νέες ομίχλες, ενώ βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη δυτική Ελλάδα. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά, τους 14 στα νότια και τους 9 με 11 στα βόρεια.

Εν συνεχεία, την Τρίτη (17/01), οι νοτιάδες θα ενταθούν και βροχές θα πέσουν τόσο στα δυτικά όσο και στα ανατολικά νησιωτικά, με έντονες καταιγίδες να «χτυπούν» τα Ιωάννινα. Η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει στους βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά, στους 20 στα νότια και στους 13 με 16 στα βόρεια.

Ακόμα, την Τετάρτη (18/01), ισχυρές βροχές αναμένονται στο στο Ιόνιο και στα δυτικά με έμφαση τα βορειοδυτικά της χώρας. Φαινόμενα, βέβαια, θα σημειωθούν και στα ανατολικά. Όσον αφορά στη θερμοκρασία, στα κεντρικά και στα νότια θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια τους 19.

Παρ' όλα αυτά, ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει ότι, από τις 22-23 Ιανουαρίου και μετά, ψυχρές αέριες μάζες θα έρθουν στη χώρα μας, επομένως ο καιρός αναμένεται να κρυώσει σημαντικά.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια