HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ακόμη μια δυνατή υποψηφιότητα δήλωσε πριν λίγη ώρα ο Νίκος Λακασάς για την Βόρεια Πιερία


Άλλη μια υποψηφιότητα ήλθε να προστεθεί στη λίστα του ψηφοδελτίου που ετοιμάζει ο κ. Νίκος Λακασάς για την Βόρεια Πιερία. Απο τον προσωπικό του λογαριασμό όπου ανακοίνωσε την κ. Παρασκευή Γούλα, σήμερα το μεσημέρι, βλέπουμε τον Νίκο Λακασά να παίρνει προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων συνυποψηφίων του.

Το ερώτημα βέβαια είναι εαν θα καταφέρει να κρατήσει αυτό το προβάδισμα και να ολοκληρώσει την κούρσα των εκλογών μ' επιτυχία. Πάντως, κάλα το πάει ο νέος μέχρι τώρα απ' ότι φαίνεται.

Η ανάρτηση του κ. Λακασά:

"Η υποψηφιότητα της Παρασκευής Γούλα στο στίβο των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών υπήρξε προϊόν ωρίμου σκέψης, κοινωνικού προβληματισμού, αλλά και προσωπικής ευαισθησίας για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, για τα προβλήματα της δικής της και της δικής μας καθημερινότητας, τα όνειρα, τις ελπίδες και τα κοινά μας οράματα.

Διαθέτοντας η ίδια ένα πλήρες τεχνοκρατικό "οπλοστάσιο" σπουδών και γνώσεων με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Οικονομική και Πολιτική Διακυβέρνηση, αλλά παράλληλα και μια δοκιμασμένη κοινωνική εμπειρία, γνωρίζοντας πολύ καλά τους μηχανισμούς κοινωνικής και διοικητικής οργάνωσης από τη θέση της ως Διοικητική Διευθύντρια Δομής Φιλοξενίας Θυμάτων Εμφυλης Βίας, έρχεται σήμερα να νοηματοδοτήσει στην πράξη την έννοια του "Συνδυασμού". 
Ο Τόπος μας Ψηλά. 
Ο Πήχης μας Ψηλότερα.
#προχωραμε #ο_τοπος_μας_ψηλα"


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια