HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: "ΑΙΦΝΙΔΙΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ"


Η Βρετανική Κυβέρνηση προσπαθεί να αποδώσει την εκρηκτική αύξηση των αιφνιδίων θανάτων ( ξαφνικίτιδες ) στις καθυστερήσεις των ασθενοφόρων ή στις λανθασμένες διαγνώσεις ..

Οι υπερβολικοί θάνατοι συμβαίνουν μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού , μάλιστα αναφέρεται ότι από τον Μάιο του 2022 είναι 4.000 επιπλέον μηνιαίως και αφορούν την ηλικιακή ομάδα 25 - 60 ετών με προεξάρχουσα αιτία την ανακοπή ..

Γίνεται προσπάθεια εκ μέρους των Κυβερνήσεων να εμβολιαστούν οι πάντες , ώστε να μην υπάρχει η ομάδα ελέγχου - σύγκρισης ( ανεμβολίαστοι νοσήσαντες ) και συνεπώς απόδειξη ότι τα mRNA εμβόλια κατά του κορωνοϊού αποτελούν την βασική αιτία της εκρηκτικής αύξησης των θανάτων.


----------------------------

* Ο Απόστολος Ζέρβας είναι Παιδίατρος, πτυχιούχος Ιατρικής ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7 έτη (1991-1997) και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή (2004-2009). Είναι υποψήφιος βουλευτής στην Πιερία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου.


Διαβάστε ακόμη:




Απόστολος Ζέρβας: "ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ"




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια