HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εθνικών εκλογών στην Πιερία – Ποιος είναι ο υποψήφιος βουλευτής που ηγείται της προσπάθειας αυτής;


Την ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό ετοιμάζεται να κάνει στην Πιερία το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. Για πρώτη φορά η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις μία έδρα στον Νομό μας.


Είναι δεδομένο ότι η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ»  θα τα πάει καλά στην Πιερία.

Οι θέσεις του Κυριάκου Βελόπουλου και των στελεχών του είχαν πάντα μεγάλη απήχηση στην περιοχή μας. Με συγκεκριμένες προτάσεις για το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία μας, αλλά και με την υπεύθυνη στάση που κράτησε στο θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού, η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ»  βρίσκεται στις καρδιές των συμπολιτών μας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος όμως έχει στις τάξεις της 
«ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ»  στην Πιερία, ένα μεγάλο… «όπλο». Ένα πρόσωπο που αναμένεται μαζί με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ»  να αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη των εθνικών εκλογών όχι μόνο στον Νομό μας, αλλά και στην Επικράτεια.

➤ Το πρόσωπο αυτό είναι ο γνωστός σε όλους μας Παιδίατρος κ. Απόστολος Ζέρβας.




Αθόρυβα, χωρίς συγκεντρώσεις για εντυπωσιασμό, δίχως υπεροψία και αλαζονεία, κάνει σοβαρή και υπεύθυνη προεκλογική εκστρατεία προωθώντας τις θέσεις της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ» , σε κάθε συμπολίτη μας, σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια του τόπου μας.

Πρόκειται για έναν επιστήμονα, με εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση ο οποίος χαίρει εκτίμησης των συμπολιτών μας στην Πιερία, έχει συγκροτημένο και σοβαρό λόγο, που καλύπτει ένα κενό στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας που έχουν δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια οι διάφορες αστοχίες των πολιτικών με τις αμέτρητες υποσχέσεις, με τα σκάνδαλα και τις κάθε λογής παράλογες αποφάσεις τους.

Κατά την διάρκεια της πανδημίας, επέλεξε τον δρόμο της μαχητικότητας, δεν φοβήθηκε και στάθηκε δίπλα στους συμπολίτες μας και τις οικογένειες τους παρέχοντας ιατρική βοήθεια σε οποιοδήποτε του την ζήτησε. Με τις επιστημονικές του γνώσεις τόσο προσωπικά όσο και μέσω των εκπομπών στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, εξέφρασε σωστές επιστημονικές απόψεις διαφορετικές από εκείνες των συστημικών μέσων, τα οποία μας βομβάρδιζαν καθημερινά. Και φυσικά ο χρόνος τον δικαίωσε σε όλα όσα υποστήριζε και δημόσια δήλωνε.

Είναι άνθρωπος της Εκκλησίας και κατέχει σημαντική θέση στις καρδιές των πιστών, που τον βλέπουν κάθε Κυριακή πρωί και στις μεγάλες εορτές της Ορθοδοξίας να ψάλλει και να προσεύχεται μαζί τους.

Ο Απόστολος Ζέρβας ενστερνίζεται τις θέσεις και το πρόγραμμα της 
«ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ» , πιστεύει στον Πρόεδρο του κόμματος κ. Κυριάκο Βελόπουλο και βάζει ολοταχώς πλώρη προς την Βουλή των Ελλήνων, με τις ευχές και τις ελπίδες των συμπολιτών μας να τον συντροφεύουν ώστε να αποτελέσει έναν άξιο εκπρόσωπό τους.

----------------------------

* Ο Απόστολος Ζέρβας είναι Παιδίατρος, πτυχιούχος Ιατρικής ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7 έτη (1991-1997) και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή (2004-2009). Είναι υποψήφιος βουλευτής στην Πιερία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου.


Διαβάστε ακόμη:


Απόστολος Ζέρβας: "ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ"





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια