Η απονομή των Πτυχίων-Διπλωμάτων στους σπουδαστές του Δ.Ω.Κ. οι οποίοι αποφοίτησαν κατά το σχολικό έτος 2021-2022 ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις σπουδές τους, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΔΩΚ.
Συγκεκριμένα, το Δ.Ω.Κ. χορήγησε:
- Δίπλωμα Μονωδίας στη Μαρίνα-Έλενα Πιντόρε, του τμήματος Μονωδίας της καθηγήτριας Γιούλης Ζέττα
- Πτυχίο Πιάνου στο Θωμά-Παρασκευά Λυμπανοβνό, του τμήματος Πιάνου της καθηγήτριας Παλίνας Ζαβράζνοβα
- Πτυχίο Αρμονίας στον Κωνσταντίνο Καράγια, του τμήματος Αρμονίας του καθηγητή Παναγιώτη Λυμπανοβνού.
Η πρόεδρος του Δ.Σ. του Δ.Ω.Κ., Στέλλα Χαρισσοπούλου, αφού απένειμε τους τίτλους σπουδών, ευχήθηκε στους απόφοιτους καλή σταδιοδρομία και συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του Δ.Ω.Κ., οι οποίοι τους καθοδήγησαν στην επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!