HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μερικές φθηνές προσθήκες στο παιδικό δωμάτιο που θα το ανανεώσουν


Μπορεί να λένε ότι τα χρόνια ενός παιδιού κυλούν γρήγορα (και δεν το χορταίνεις), όμως, στην πραγματικότητα ένα παιδί περνά πολλά χρόνια στην… παιδική του φάση. Το παιδικό δωμάτιο χρειάζεται κάθε τόσο μικρές ανανεώσεις, ώστε να συμβαδίζει με τα διάφορα στάδια της παιδικής ηλικίας. Μην ξεχνάτε κιόλας ότι τα παιδιά βαριούνται εύκολα, οπότε ας μην τους δίνουμε λόγους να βαριούνται με τον ίδιο τους τον χώρο.

Πάμε να δούμε κάποιες μικρές προσθήκες που μπορείτε να κάνετε στο παιδικό δωμάτιο, χωρίς να σας επιβαρύνουν οικονομικά.

1.    Λευκά είδη

Ούτως ή άλλως, από τα συχνά πλυντήρια και σιδερώματα, κάποια κομμάτια από την προίκα μωρού ή γενικά από τα λευκά ήδη ενός μεγαλύτερου παιδιού, θέλουν κάθε τόσο και μια ανανέωση. Η ανανέωση αυτή είναι μια σημαντική αναβάθμιση για το δωμάτιο του μωρού, αφού η κούνια ή το παιδικό κρεβάτι είναι το κέντρο εστίασης ολόκληρου του δωματίου. Ειδικά τα σεντόνια και η κουβέρτα με νέα σχέδια θα κάνουν τον μικρό ένοικο του δωματίου πανευτυχή.

2.    Κουρτίνες

Και μόνη της η αλλαγή της κουρτίνας φέρνει άλλο αέρα στο παιδικό δωμάτιο. Μια κουρτίνα με νέα μοτίβα ή τους αγαπημένους χαρακτήρες του παιδιού σας, δημιουργεί ευχάριστες στιγμές για το παιδί. Αν πάλι, θέλετε να δώσετε στο δωμάτιο έναν αέρα πιο «μεγαλίστικο», μπορείτε από τις παιδικές κουρτίνες να προχωρήσετε σε άλλες που είτε είναι μονόχρωμες (σε αγαπημένο χρώμα για το παιδί, είτε πιο «σοβαρά» μοτίβα, χωρίς παιδικούς ήρωες), διατηρώντας όμως τη ζωντάνια του δωματίου.

3.    Φωτιστικά

Η ποικιλία σε φωτιστικάhttps://desikos.gr/el/fotistika-toixouειδικά για παιδιά, όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει, είναι ασύλληπτη. Από τα κρεμαστά φωτιστικά έως και τα φωτιστικά δαπέδουhttps://desikos.gr/el/fotistika-toixou/eswterikou-xwrou/fotistika-dapedou, μπορείτε να βρείτε τους αγαπημένους χαρακτήρες του παιδιού σας και να τους εντάξετε στον χώρο του. Ακόμα, μπορείτε να προσθέσετε απλίκες σε διάφορα θέματα (π.χ. ζωάκια, σύννεφα κλπ.).

4.    Ταπετσαρία

Ένας ακόμη εύκολος και -πάνω από όλα- μη κοστοβόρος τρόπος ανανέωσης του παιδικού δωματίου είναι η προσθήκη μιας χαρούμενης ταπετσαρίας σε έναν από τους τοίχους του. Διαλέξτε μαζί την ταπετσαρία που θα κάνει το παιδί σας χαρούμενο. Μπορεί να είναι από την αγαπημένη του σειρά κινουμένων σχεδίων. Αν το παιδί σας είναι πιο μικρό σε ηλικία και δεν μπορεί να… εκφέρει ακόμα άποψη, τότε μπορείτε να διαλέξετε μια ταπετσαρία με ένα ηλιόλουστο τοπίο ή κάποιας παρόμοιας θεματικής. Το ζήτημα είναι ότι κανένας δεν πρόκειται να λερωθεί, ενώ, μόλις βαρεθεί το παιδί σας, με μία κίνηση έχει απομακρυνθεί η ταπετσαρία.

Η απλή ανανέωση ενός παιδικού δωματίου σπάνια είναι ακριβή υπόθεση, μια και ένα παιδί χρειάζεται λίγα πράγματα για να διασκεδάζει. Με κάποιες δικές μας πινελιές, μπορούμε να κάνουμε ευχάριστες, διακοσμητικές προσθήκες.

(2)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια