HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Οι 2 σίγουρα «κλειδωμένες» υποψηφιότητες για την Αντιπεριφέρεια είναι αυτές! Για τους υπόλοιπους 8 θα περιμένετε…


Το είχα γράψει και το είχα κάνει σαφές στις 29/11/2022 (διαβάστε εδώ) ωστόσο, θέλετε η φιλοδοξία ή η ματαιοδοξία  κάποιων,  θέλετε η ανασφάλεια σε συνδυασμό με την αμετροέπεια μερικών wannabes πολιτικών; Δεν ξέρω. Πάντως η κουβέντα των υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές και συγκεκριμένα στην αντι περιφέρεια, ξαναφούντωσε τις τελευταίες ημέρες.

Θα προσπαθήσω να το κάνω όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται σε απλά ελληνικά, ώστε να σταματήσει ή ν’ αλλάξει η κουβέντα. Αυτοί οι δύο που βλέπετε στην φωτογραφία, δηλαδή η κ Σοφία Μαυρίδου και ο κ. Φώτης Δρούγκας είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ που μέχρι αυτή την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο (9/2/2023, 17:45) έχουν «κλειδώσει» την θέση τους στο ψηφοδέλτιο του Τζιτζικώστα για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Τελεία και παύλα.

Για τους υπόλοιπους 8, (δέκα ακούγεται ότι θα είναι οι υποψήφιοι μέχρι στιγμής) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!. Όλα βρίσκονται υπο συζήτηση και διερεύνηση. Αναγνωρίζω ότι υπάρχουν υποψήφιοι που θέλουν διακαώς (και πιέζουν σοβαρά απ’ όπου μπορούν και με όποιο τρόπο μπορούν) να βάλουν τ’ όνομά τους στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, αλλά κανένας απ’ όλους αυτούς δεν πήρε το τελικό ΟΚ!

Το γραφείο του Τζιτζικώστα δουλεύει διαρκώς πάνω στο θέμα, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα, ούτε θα το κάνει, απ’ ότι λένε οι πηγές μου, πριν ολοκληρωθούν οι εθνικές εκλογές. Επομένως, τα επίσημα ονόματα θ’ τ’ ακούσουμε ενδεχομένως μετά τον Μάϊο.

Παρόμοια κατάσταση και στα δημοτικά πολιτικά δρώμενα. Τις σοβαρές και ηχηρές υποψηφιότητες θα τις ακούσετε μετά τον Ιούνιο…

Κάντε λοιπόν υπομονή, πολίτες και πολιτικοί, και πάνω απ’ όλα να είστε φειδωλοί στις δημόσιες δηλώσεις και «διαρροές» σας, γιατί όλα ακούγονται, όλα μαθαίνονται και όλα συνυπολογίζονται στα υπερ ή στα κατά σας…


Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δείτε ακόμη:

Η Αναστασία Μποστανίτη μπαίνει δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα στο πλευρό του Κώστα Κουκοδήμου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια