HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία κατά 99,9%


Ίσως για κάποιους να μην είναι νέο, όπως σε μένα που το έχω γράψει εδώ και μήνες, ωστόσο ο περισσότερος κόσμος που δεν ασχολείται με τα πολιτικά δρώμενα του τόπου, θα το βρει ενδιαφέρον.

Επίσης, επειδή με τη Ν.Δ. ποτέ δεν ξέρεις και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, έβαλα ένα 0,01 της εκατό απόκλιση στον τίτλο για κάθε ενδεχόμενη αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Άλλωστε δεν είναι σπάνιο τον φαινόμενο αυτό στη Νέα Δημοκρατία, αφού το έχουμε δει και στο παρελθόν.

Το λοιπόν, ο κύβος ερρίφθη, οι αποφάσεις πάρθηκαν και οιι ανακοινώσεις έρχονται οσονούπω. Ο Φώντας Μπαραλιάκος, η Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, ο Σάββας Χιονίδης, ο Σπύρος Κουλκουδίνας, ο Χρήστος Γκουγκουρέλας και η Νόπη Ναβροζίδου θα είναι οι υποψήφιοι στην Πιερία με τη Ν.Δ. στις φετινές εθνικές εκλογές.

Τα υπόλοιπα ονόματα που «έπαιζαν» τον τελευταίο καιρό στην πιάτσα τελικά αποδείχθηκε από τις αποφάσεις που πήρε το κόμμα, ότι δεν ήταν κατάλληλη η χρονική στιγμή για να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο. Ίσως την επόμενη φορά… Ποιος ξέρει;

Όλοι οι φετινοί υποψήφιοι είναι γνωστά και αγαπητά μέλη της τοπικής κοινωνίας, ο καθένας με την ιστορία του και την προσφορά του, και ο κόσμος είναι αυτός που θ’ αποφασίσει ποιος ή ποιοι θα τον εκπροσωπήσουν στην Βουλή των Ελλήνων.

Σε ότι αφορά τα άλλα κόμματα που ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει την επιλογή και των 6 υποψηφίων τους, μαθαίνουμε ότι και αυτά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, και πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα, θα τ' ανακοινωσούν και αυτά προκειμένου να έχουν αρκετό χρόνο ν’ αφιερώσουν στον προεκλογικό τους αγώνα.

Σε επόμενο κείμενο, μόλις έχουμε την έγκυρη ενημέρωση και όχι υποθέσεις, θα σας ανακοινώσουμε και τα ονόματα των υποψηφίων των άλλων κομμάτων.

Εμείς εδώ, από την Kapa News ευχόμαστε σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές της Πιερίας,

Καλό και αξιοπρεπή αγώνα και Καλή Επιτυχία!!!



Γράφει & Υπογράφει


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια