HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


O Φώτης Δρούγκας είναι το δυνατό χαρτί στο χέρι του Τζιτζικώστα στην Πιερία


Έχει παγιωθεί πια! Ο Τζιτζικώστας θα είναι ο απόλυτος νικητής και στις φετινές Περιφερειακές εκλογές. Η κουβέντα πλέον έχει μεταφερθεί στον αριθμό του ποσοστού που θα έχει φέτος ο Απόστολος στην Πιερία.

Το 66,17% του 2019 μπορεί να είναι ένα υψηλό ποσοστό, ωστόσο στα πολιτικά πηγαδάκια πια η κουβέντα θέλει αυτό το ποσοστό να είναι αυξημένο φέτος. Κάποιοι μάλιστα τολμούν να προβλέψουν και ποσοστό πάνω του 70%!!! Τι είναι αυτό όμως που έφερε αυτή την κουβέντα στο τραπέζι;

Η σύντομη απάντηση είναι: «Μα φυσικά οι φετινές επιλογές συμβούλων του Τζιτζικώστα» Ας δούμε τα πράγματα όμως λίγο με περισσότερη λεπτομέρεια. Για τις ικανότητες του Απόστολου ως ηγέτη, έχουμε μιλήσει, και έχουμε γράψει πολλές φορές. Όπως επίσης για τις προσεκτικές και πετυχημένες μέχρι σήμερα επιλογές των συνεργατών και συμβούλων του. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο.

Αρχικά η Σοφία Μαυρίδου, η σημερινή Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας, για την οποία τα έχουμε γράψει πολλές φορές, αλλά και τα ζούμε καθημερινά στην Πιερία (διαβάστε εδώ)

Φώτης Δρούγκας: Ικανός, εργατικός, δραστήριος, αποτελεσματικός, επικοινωνιακός, ακούραστος και πολύ αγαπητός στον κόσμο, με συνεχή και αδιάλειπτη προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση  21 χρόνια τώρα. Όπου εμφανίζεται μόνο καλά λόγια και χαμόγελα εισπράττει. Είναι απλός, αυθεντικός και προσιτός, δίπλα στον κόσμο και όπου του ζητείται και μπορεί, βοηθάει. Έχει δημιουργήσει μέσα στο πέρασμα των χρόνων δυνατές φιλίες με σημαντικά πολιτικά στελέχη που είναι πάντα δίπλα του και τον στηρίζουν. Σε όποια θέση ευθύνης και αν κλήθηκε στο παρελθόν να υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση, το έκανε κατά γενική ομολογία, με μεγάλη επιτυχία.

Βέβαια η απόφαση του Φώτη του Δρούγκα να μπει στον αγώνα της Περιφέρειας δεν ήταν εύκολη, μια το… «γήπεδο» που επέλεξε ήταν διαφορετικό και μεγαλύτερο. Ωστόσο καθοριστικό ρόλο στον να πει το «Ναι» έπαιξε η αγάπη του για την Πιερία και τους ανθρώπους της, η ακούραστη διάθεσή του για προσφορά αλλά και η προσωπικότητα του Απόστολου Τιτζικώστα.



Έτσι η υποψηφιότητα του Φώτη, ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρωτιά με διαφορά της «Αλληλεγγύης» στην Πιερία!

Ο Τζιτζικώστας με Σοφία και Φώτη έχει 2 πολύ δυνατούς «Άσους» στο μανίκι του που θα τον βάλουν πρώτο και με διαφορά στον πίνακα των αποτελεσμάτων των Περιφερειακών εκλογών του Οκτωβρίου στην Πιερία!


Διαβάστε ακόμη:

Φώτης Δρούγκας: «Η πολιτική είναι ομαδικό σπορ…» Αινιγματική η ανάρτησή του. Σε ποιον ή ποιους απευθύνεται όμως;

Οι 2 σίγουρα «κλειδωμένες» υποψηφιότητες για την Αντιπεριφέρεια είναι αυτές! Για τους υπόλοιπους 8 θα περιμένετε…

O κ. Φώτης Δρούγκας είναι και επίσημα ο νέος Αντιπρόεδρος του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης – Το ΦΕΚ και η απόφαση του Υπουργού Υγείας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια