HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φώτης Δρούγκας: «Η πολιτική είναι ομαδικό σπορ…» Αινιγματική η ανάρτησή του. Σε ποιον ή ποιους απευθύνεται όμως;


Παρακολουθώντας τις τελευταίες ημέρες το facebook παρατηρούμε αρκετές αναρτήσεις που άλλοτε έχουν πλάκα, και άλλοτε ενδιαφέρον. Πολιτικό ενδιαφέρον εννοούμε.

Σαν και αυτή την ανάρτηση που έκανε εχθές το απόγευμα στον προσωπικό του λογαριασμό ο αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Κατερίνης, και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, κ. Φώτης Δρούγκας.

Ο κ. Δρούγκας έγραψε:

«Μετά από 21 χρόνια προσφοράς μου στα κοινά και την αυτοδιοίκηση κατέληξα σ’ ένα πολύτιμο συμπέρασμα:

Η πολιτική είναι ένα ομαδικό σπορ, και ως γνωστόν στις ομάδες τον ΠΡΩΤΟ και τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ λόγο τον έχει ΠΑΝΤΑ ο αρχηγός…!!!»

Δείτε την ανάρτησή του που μάλιστα συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες του με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονία κ. Απόστολο Τζιτζικώστα:



Τι εννοούσε όμως ο κ. Δρούγκας και που απευθυνόταν το μήνυμά του; Πριν δώσουμε εμείς την απάντηση ωστόσο ας κάνουμε μερικές παρατηρήσεις.

Αρχικά φαίνεται πως οι φωτογραφίες που ανέβασε με τον κ. Τζιτζικώστα πρέπει να είναι πρόσφατες γιατί είναι φρεσκοκουρεμένος και φρεσκοξυρισμένος. Άρα δεν πρέπει να έχει πάνω από 3-4 ημέρες που τραβήχτηκαν η φωτογραφίες. Πρόσφατη η συνάντηση λοιπόν!

Η δεύτερη παρατήρηση που μπορεί εύκολα να κάνει κάποιος είναι ότι το κλίμα της συζήτησης ήταν εγκάρδιο και ευχάριστο και για τους 2 άνδρες. Τα χαμόγελα και η χειραψία φαίνονται αυθεντικές και όχι προσποιητές. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς ειπώθηκε σ’ αυτή την συνάντηση μεταξύ τους, αλλά η στάση του σώματος και το όλο σκηνικό δείχνει ότι μάλλον κάποια σύμπνοια (ή συμφωνία) υπήρχε στο meeting αυτό. Άρα να υπολογίζουμε σε κάτι καλό για την Πιερία μας;

Η… «κλειδωμένη» από καιρό υποψηφιότητα του κ. Δρούγκα που είχαμε ανακοινώσει αρχικά τον Νοέμβριο του 2022 (διαβάστε εδώ) φαίνεται πως προχωράει κανονικά.

Τώρα, γιατί ένιωσε την ανάγκη να κάνει την συγκεκριμένη ανάρτηση, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά να κάνουμε μόνο υποθέσεις. Το σίγουρο είναι πως με τις δύο αυτές αράδες που έγραψε έστελνε κάποιο μήνυμα. Σε ποιους όμως αποδέκτες; Η ασφαλέστερη απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα μάλλον είναι: «Προς κάθε κατεύθυνση και κάθε ενδιαφερόμενο», και το κλείνουμε εδώ για την ώρα το θέμα.

Κύριε Δρούγκα, έχεις μπει στο μικροσκόπιό μας και σε παρακολουθούμε στενά. Να είσαι σίγουρος ότι θα τις βρούμε τις απαντήσεις, και θα ενημερώσουμε άμεσα το αναγνωστικό μας κοινό. Μέχρι τότε…

Καλή επιτυχία στον αγώνα σου!!!


Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δείτε ακόμη:

Πανέτοιμος για τον Οκτώβρη ο Χ. Κομπατσιάρης! Και τ’ όνομα αυτού: «Ανανέωση & Δημιουργία»

Βίντεο απο την εκδήλωση ανακοίνωσης υποψηφιότητας του Δημήτρη Γουλάρα

Quiz για δυνατούς λύτες! Ποιος Δήμος θα λάβει πανευρωπαϊκό βραβείο επειδή…

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Ο τρίτος πόλος τελικά θα βγάλει Δήμαρχο στην Βόρεια Πιερία – Δείτε γιατί

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ραγδαίες εξελίξεις στον Δήμο Δίου-Ολύμπου που θ’ ανατρέψουν τις ισορροπίες – Ξεκίνησε μήπως η ΑΠΟ«Σύνθεση» του Γερολιόλιου;

Μάθε που ψηφίζεις σε λιγότερο από ένα λεπτό με 3 απλά βήματα (βίντεο)

Σάλο έχουν προκαλέσει οι απίστευτες καταγγελίες του Γιάννη Καταχιώτη που αποχώρησε απο τον συνδυασμό του Ντούμου πριν λίγες ημέρες!!!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια