HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σάλο έχουν προκαλέσει οι απίστευτες καταγγελίες του Γιάννη Καταχιώτη που αποχώρησε απο τον συνδυασμό του Ντούμου πριν λίγες ημέρες!!!


Το επιτελείο του μου εδωσε αυτές τις οδηγίες: «Χτύπα ανελέητα τον Δήμαρχο και σχολίαζε αρνητικά όλες τις ανακοινώσεις του Δήμου». «Ζητώ μία ειλικρινή συγνώμη από το δήμαρχο Κατερίνης κύριο Κουκοδήμο, την οικογένειά του αλλά και τους εκλεγμένους της διοίκησης του δήμου μας».

Στις 20 Απριλίου το πρωί, ο συνδημότης μας Γιάννης Καταχιώτης απο τον Κορινό, με μια λακωνική αλλά γεμάτη υπονοούμενα ανάρτησή του στον προσωπικό τουλογαριασμό στο facebook, δήλωσε την αποχώρησή του απο τον συνδυασμό "Δήμος Πρότυπο" με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Ντούμο. 

Δείτε την δήλωσή του: 


Και ενώ όλοι περίμεναν η ιστορία αυτή να τελειώσει με την αρχική δήλωση αποχώρησής του, σήμερα επανέρχεται εκ νέου ο Γιάννης με μια ακόμα πιο αιχμηρή ανάρτησή του με καταγγελίες που έχουν προκαλέσει σεισμό στην πόλη.

Συγκεκριμένα γράφει ο Γιάννης Καταχιώτης:

«Όπως όλοι γνωρίζετε, εδώ και κάποιες μέρες έχω αποχωρήσει από το συνδυασμό του κυρίου Ντούμου, Δήμος Πρότυπο, για λόγους τους οποίους θα αναλύσω στην πορεία. Δεν είναι σίγουρα η ώρα να μιλήσουμε για fake profil και ποιοι τα διαχειρίζονται και σίγουρα δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για λίστα με blog τα οποία πληρώνονται για να δημιουργούν εντυπώσεις. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και όπως πρέπει.

Τώρα όμως είναι η ώρα να ζητήσω μία ειλικρινή συγνώμη από το δήμαρχο Κατερίνης κύριο Κουκοδήμο, την οικογένειά του αλλά και τους εκλεγμένους της διοίκησης του δήμου μας, γιατί αποδέχθηκα τις υποδείξεις του επιτελείου του κ. Ντούμου και τις οδηγίες τους οι οποίες  ήταν: «Χτύπα ανελέητα τον Δήμαρχο και σχολίαζε αρνητικά όλες τις ανακοινώσεις του Δήμου».

Ολη η προεκλογική εκστρατεία  από την παράταξη Ντούμου βασίζεται στα εξής: Μίσος, φθόνος και χρήμα

Κόλακες και αυλικοί που του χτυπούν την πλάτη στο στενό του περιβάλλον. Υπάλληλοι και υποτελείς.  . Ολοι ανθρωποι του Χιονίδη που διοικούσαν χρόνια και τώρα θέλουν να επιστρέψουν.

Γι’αυτό και ζητάω συγνώμη. Γιατί έγινα ένα με όλους αυτούς και ενώ γνώριζα και έβλεπα όσα γίνονταν στον τόπο μας μονίμως με έβαζαν να τα διαστρεβλώνω.»



Σε μια τέτοια δήλωση τα σχόλια είναι σχεδόν περιττά. Τα όσα περιγράφει ο Γιάννης Καταχιώτης είναι πολύ σοβαρά και εγείρουν πολλά και ποικίλα ερωτήματα, τα οποία θα πρέπει κάποια στιγμή ν' απαντηθούν.

Σε κάθε περίπτωση παρακολουθούμε το θέμα στενά και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.


Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια