HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δήμος Δίου-Ολύμπου: Γερολιόλιος vs Κιάφας – Ένα ντέρμπι σ’ εξέλιξη γεμάτο εκπλήξεις


Μπορεί αυτή την ώρα όλες οι πολιτικές συζητήσεις ν’ αναφέρονται στις εθνικές εκλογές, και όλοι να βρίσκονται σε στάση αναμονής των αποτελεσμάτων τους, ωστόσο οι αυτοδιοικητικές εκλογές συνεχίζουν να βρίσκονται σ’ εξέλιξη και τα «μαγειρέματα» δίνουν και παίρνουν.

Το έχω πει και το έχω γράψει δεκάδες φορές μέχρι τώρα. Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στο αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών. Έχει γίνει πια κοινό μυστικό. Θέσφατο σαν να λέμε.

Παρ’ όλα αυτά οι πολιτικές κουβέντες, οι ίντριγκες και οι σχεδιασμοί των δημοτικών εκλογών δεν σταμάτησαν ΠΟΤΕ! Τ’ ακούσματα και οι φήμες λοιπόν σήμερα σε ότι αφορά τον Δήμο της Νότιας Πιερίας (Δήμο Δίου-Ολύμπου) αρχίζουν να παίρνουν άλλη διάσταση από αυτήν που υπήρχε πριν μερικούς μήνες.

Σήμερα, η εικόνα της αναμέτρησης μεταξύ του Βαγγέλη Γερολιόλιου (νυν δήμαρχος) και του Πέτρου Κιάφα (υποψήφιος δήμαρχος) έχει αλλάξει. Από την σίγουρη νίκη του Γερολιόλιου που συζητούσε ο κόσμος εκεί, σήμερα μιλάνε για «ντέρμπι»,

Ο Πέτρος ο Κιάφας, με τις κινήσεις που κάνει τελευταία, κατάφερε να βάλει τ’ όνομά του σε κάθε πολιτικό πηγαδάκι της περιοχής, με σοβαρές μάλιστα αξιώσεις για την διεκδίκηση του δημαρχικού θώκου.

Αν μάλιστα γίνουν και οι αναμενόμενες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες, τότε η ζυγαριά ίσως γύρει περισσότερο στο outsider μέχρι πριν λίγο καιρό και φαβορί σήμερα, Πέτρο Κιάφα.

Βέβαια, υπάρχει ακόμη αρκετός  χρόνος μέχρι την 8η Οκτωβρίου και σίγουρα αρκετά θα δούμε και θ’ ακούσουμε πολλά μέχρι τότε. Υγεία και υπομονή να ‘χουμε, να είμαστε εδώ, να τα’ ακούμε και να σας τα μεταφέρουμε.


Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δείτε ακόμη:

Κατερίνη: Επίσημη επιβεβαίωση η ανακοίνωση του Γιάννη Λιόλιου στην «Εκκίνηση»

Μετά την παραίτηση Τζόβα ποιος αναλαμβάνει; Παπανικολάου ή Αγγέλου

Τελειώσαμε με τις υποψηφιότητες δημάρχων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου ή περιμένουμε κάποιον ακόμη;

Ακούραστος και ασταμάτητος τα πάει περίφημα στην Πιερία ο Ζήσης Ζάννας - Δείτε το γιατί...

Το τελικό και επίσημο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Πιερία… Θυμηθείτε το 0,01% που σας γράψαμε!

Μαϊμούνια υπο εξαφάνιση που εμφανίζονται μόνο σε προεκλογικές περιόδους – Πως τ’ αναγνωρίζετε – Τα χαρακτηριστικά τους

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια