HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κατερίνη: Επίσημη επιβεβαίωση η ανακοίνωση του Γιάννη Λιόλιου στην «Εκκίνηση»


Στις 30 Νοεμβρίου του 2021 (1,5 χρόνο πριν περίπου) είχαμε αναρτήσει ένα άρθρο με τίτλο: «Η απώλεια τουΛαγδάρη, κέρδος του Κουκοδήμου – Το deal έκλεισε! Ο Γιάννης Λιόλιος«κατεβαίνει» στον Δήμο Κατερίνης» (διαβάστε εδώ) και από μια μερίδα ανθρώπων είχαμε κατηγορηθεί ότι βιαζόμαστε πολύ, και ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για τέτοιες ανακοινώσεις, ότι θ’ αλλάξουν πολλά μέχρι τις εκλογές, ότι θα το μετανιώσει ο Λιόλιος και ΔΕΝ θα κατέβει τελικά με Κουκοδήμο και άλλα πολλά χαιρέκακα και ευτράπελα σχόλια.

Εχθές (1,5 χρόνο μετά δηλαδή) ήλθε η επιβεβαίωση με την επίσημη ανακοίνωση του Γιάννη Λιόλιου από το προφίλ του Δημάρχου Κ. Κουκοδήμου στο facebook. Ανακοίνωση που κατ’ αρχήν μας ικανοποιεί ηθικά, και επιβεβαιώνει όλους εσάς τους φανατικούς αναγνώστες μας που μας ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια, και μας βαφτίσατε ως «βαρόμετρο της αξιοπιστίας» στην τοπική ενημέρωση.

Σε δεύτερη ανάγνωση, η υποψηφιότητα του πολύπειρου στ’ αυτοδιοικητικά Γιάννη Λιόλιου στο πλευρό του Κουκοδήμου, λέει πολλά σε όσους γνωρίζουν ανθρωπογεωγραφία του τόπου, αλλά έχουν και πολιτικό κριτήριο (και ένστικτο). Ο Γιάννης Λιόλιος είναι από αυτούς που έχουν και πολιτική σκέψη, αλλά και πολιτικό ένστικτο, αφού από την ιστορία του μπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει ότι επιλέγει ΠΑΝΤΑ την πλευρά του νικητή. Το έχουμε πει και το έχουμε γράψει άπειρες φορές: «Στην πολιτική ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχαίο…»

Ο Γιάννης Λιόλιος αποτελεί έναν ακόμη άσσο (από τους πολλούς που έχει ακόμη στο μανίκι) του Κ. Κουκοδήμου, και εμφανίζει σιγά-σιγά και επιλεκτικά. Μέχρι τον Οκτώβρει προβλέπω ότι θα δούμε πολλά ακόμη τέτοια χαρτιά. Οι φετινές δημοτικές εκλογές κρύβουν πολλές ακόμη εκπληξεις.

Αλλά είπαμε (για 1000στή φορά)… Ας τελειώσουν πρώτα οι Εθνικές εκλογές και μετά… Τα καλύτερα έρχονται…!!!


Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δείτε ακόμη:

Μετά την παραίτηση Τζόβα ποιος αναλαμβάνει; Παπανικολάου ή Αγγέλου

Τελειώσαμε με τις υποψηφιότητες δημάρχων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου ή περιμένουμε κάποιον ακόμη;

Ακούραστος και ασταμάτητος τα πάει περίφημα στην Πιερία ο Ζήσης Ζάννας - Δείτε το γιατί...

Το τελικό και επίσημο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Πιερία… Θυμηθείτε το 0,01% που σας γράψαμε!

Η εποχή των αλαφροΐσκιωτων! Πολιτική και πολιτικοί για τα πανηγύρια!

Κάνει «come back» στην πολιτική σκηνή της Πιερίας ο Ζήσης Ζάννας;

Μαϊμούνια υπο εξαφάνιση που εμφανίζονται μόνο σε προεκλογικές περιόδους – Πως τ’ αναγνωρίζετε – Τα χαρακτηριστικά τους


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια