Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ημαθία, με έναν νεκρό και δύο τραυματίες. Η σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στη 01:30, στο 3ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αλεξάνδρειας – Κατερίνης.Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, οι ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στη μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων διερευνώνται. Στο πρώτο όχημα επέβαιναν ένας 69χρονος οδηγός μαζί με τη 65χρονη σύζυγό του, ενώ στο δεύτερο αυτοκίνητο βρίσκονταν ένας 65χρονος και μια 15χρονη κοπέλα.
Δυστυχώς, από την σφοδρή σύγκρουση, ο 65χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος υπέστη θανάσιμο τραυματισμό. Οι άλλοι δύο επιβάτες, η 65χρονη γυναίκα και η 15χρονη, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Συγκεκριμένα, η 65χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ η 15χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας.
Οι αρχές έχουν αναλάβει την προανάκριση για να διαλευκάνουν τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος, με το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας να είναι υπεύθυνο για τη διερεύνηση της υπόθεσης.









0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!