HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ραγδαίες εξελίξεις στον Δήμο Δίου-Ολύμπου που θ’ ανατρέψουν τις ισορροπίες – Ξεκίνησε μήπως η ΑΠΟ«Σύνθεση» του Γερολιόλιου;


Φαίνεται να «ξεθωριάζει» το όνειρο της πρώτης Κυριακής! Έγιναν «ντέρμπι» οι δημοτικές εκλογές στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Φαίνεται πως το αφήγημα της νυν διοίκησης ότι θα «τελειώσουν» με τις Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Δίου – Ολύμπου από την πρώτη Κυριακή, δεν έχει πλέον αντίκρισμα, αφού οι υποψηφιότητες αυξάνονται και μοιραία τα νούμερα πια δεν βγαίνουν!

Όταν στις αρχές του μήνα ρωτούσαμε με άρθρο αν τελειώσαμε με τις υποψηφιότητες στον Νότιο Δήμο (διαβάστε εδώ) είχαμε μια πληροφορίες για μία ή δύο ακόμη υποψηφιότητες, και τελικά επιβεβαιωθήκαμε.

Το Σάββατο 6/5/2023 ανακοινώνει ΕΠΙΣΗΜΑ την υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος του Δίου-Ολύμπου ο Δημήτρης Γουλάρας, και μάλιστα επιλέγει την Βροντού για την εκδήλωση αυτή. Προφανώς με αυτή την επιλογή του στέλνει και το ανάλογο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Για όσους τώρα θα σπεύσουν ν’ απαξιώσουν αυτή την κίνηση του Γουλάρα, προκειμένου να καθησυχάσουν τις όποιες αντιδράσεις και ανασφάλειες, απλά τους λέμε να μην βιαστούν να το κάνουν ακόμη. Ο Δημήτρης ο Γουλάρας, θυμίζουμε ότι γνωρίζει πολύ καλά και από εκλογές, αλλά και από διοίκηση ως πρώην δημοτικός σύμβουλος, αλλά και αντιδήμαρχος του Δημόπουλου. Επίσης είναι πολύ συνειδητοποιημένος σ’ αυτό που κάνει, έχοντας και στόχο, αλλά και σχέδιο να το πετύχει. Αυτό θα φανεί άλλωστε πολύ σύντομα.

Όμως το θέμα των υποψηφιοτήτων δεν τελειώνει ούτε με την υποψηφιότητα του Δημήτρη Γουλάρα. Εκκρεμεί ακόμη η ανακοίνωση της απόφασης του πρόσφατα παραιτηθέντος περιφερειακού σύμβουλου, Απόστολου Τζόβα. Τι θα κάνει λοιπόν ο Απόστολος;

Α) Θα «κολλήσει» στον Γερολιόλιο;

Β) Θα συνδιοικήσει με τον Κιάφα ή…

Γ) Θα κατεβάσει δικό του ψηφοδέλτιο χτίζοντας το πολιτικό του μέλλον;

Όλοι περιμένουν την απόφασή του. Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα. Όπως όλοι γνωρίζουμε, στην πολιτική παίζει σημαντικό ρόλο το timing. Έτσι, αν αργήσει λίγο ακόμη ν’ ανακοινώσει την απόφασή του ο Απόστολος, τότε ενδέχεται να κάψει τον άσσο που έχει στο μανίκι του και αντί να ρυθμίζει τις καταστάσεις, απλά να τρέχει να τις ακολουθεί. Ελπίζουμε σύντομα να λυθεί αυτό το μυστήριο.

Ωστόσο ένα είναι σίγουρο στον Νότιο Δήμο. Τα «κουκιά» πια δεν βγαίνουν και ο Γερολιόλιος άρχισε να ξενυχτά τα βράδια. Ας του ευχηθούμε να μην χάσει εντελώς τον ύπνο του και να τα καταφέρει τελικά στην δεύτερη Κυριακή…


Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δείτε ακόμη:

Μάθε που ψηφίζεις σε λιγότερο από ένα λεπτό με 3 απλά βήματα (βίντεο)

Σάλο έχουν προκαλέσει οι απίστευτες καταγγελίες του Γιάννη Καταχιώτη που αποχώρησε απο τον συνδυασμό του Ντούμου πριν λίγες ημέρες!!!

Πιερία: Αυξάνεται καθημερινά η δημοτικότητα και η αποδοχή του Σπύρου Κουλκουδίνα, ιδιαίτερα στους νέους

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Γερολιόλιος vs Κιάφας – Ένα ντέρμπι σ’ εξέλιξη γεμάτο εκπλήξεις

Μετά την παραίτηση Τζόβα ποιος αναλαμβάνει; Παπανικολάου ή Αγγέλου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια