HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Bίντεο-ντοκουμέντο από το ατύχημα που προκάλεσε ο Τούρκος οδηγός και την αναίτια επίθεσή του κατά των πυροσβεστών


Bίντεο ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας δείχνουν την στιγμή που ο 31χρονος Τούρκος οδηγός έσπασε την μπάρα των διοδίων με 192 χιλιόμετρα και εν συνεχεία έβγαλε χαλάκι για να προσευχηθεί στον Αλλάχ και εν συνεχεία απροκάλυπτα και αναίτια επιτέθηκε κατά των πυροσβεστών, οι οποίοι περίμεναν με ευσέβεια να τελειώσει την προσευχή του και να δουν αν είναι καλά.

Ο Τούρκος ψευδώς ισχυρίστηκε ότι οι πυροσβέστες πάτησαν το χαλάκι του. Στό βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως λέει ψέματα.

Όπως είπαμε όταν έφτασε στα διόδια Λαγκαδά, όπως αναφέρει το voria.gr, αν και οι πινακίδες στο σημείο επιβάλλουν στους οδηγούς να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα, το κοντέρ του 31χρονου έφτανε τα… 192 χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να σπάσει τη μπάρα και να αναποδογυρίσει, ενώ η μηχανή του εκτοξεύθηκε 50 μέτρα μακριά, προκαλώντας φωτιά σε ξηρά χόρτα.

Ο ίδιος, μην πιστεύοντας την τύχη του, έβγαλε από το όχημά του ένα χαλάκι για να προσευχηθεί που επέζησε. Στο μεταξύ, στο σημείο είχαν ήδη μεταβεί πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά που εκδηλώθηκε. Ωστόσο, μόλις ο Τούρκος τελείωσε την προσευχή του, λέγοντας «Αλλάχου Άκμπαρ», πλάκωσε… στο ξύλο τους πυροσβέστες.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια