HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δύο άνδρες προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ λήστεψαν ηλικιωμένη - Βίντεο


Δύο άνδρες προσποιούμενου υπαλλήλους της ΔΕΗ λήστεψαν ηλικιωμένη στην περιοχή του Παπάγου.

Η εγκληματική πράξη των δραστών καταγράφηκε από κάμερα και η ΕΡΤ παρουσίασε το βίντεο.

Στο βίντεο ντοκουμένο φαίνεται η δράση των δύο ανδρών, η οποίοι προσπαθούνε με διάφορους τρόπους να αποπροσανατολίσουν την ηλικιωμένη κυρία.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες έβαλαν την ηλικιωμένη να ανάψει όλα τα μάτια της κουζίνας ώστε να βράσει νερό, ενώ την ώρα που ο ένας από τους δύο έψαχνε μέσα στο σπίτι για χρήματα ή κοσμήματα, ο συνεργός του είχε ανοίξει τον απορροφητήρα για να μην ακούγεται.

Στην συνέχεια προσπάθησαν να πείσουν την γυναίκα να τοποθετήσει τα κοσμήματα που φορούσε σε μία χαρτοπετσέτα και στην συνέχεια σε αλουμινόχαρτο, με πρόσχημα ότι δεν θα λιώσουν εάν υπάρξει διαρροή ρεύματος.

Ένας από τους θρασύτατους ληστές βοηθήσει την ηλικιωμένη να βγάλει τα κοσμήματα ενώ ταυτόχρονα την ρωτούσε για το αν υπάρχουν άλλα κοσμήματα στο σπίτι, προκειμένου να μην λιώσουν, σε υποτιθέμενη διαρροή.


Όταν η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για ληστές, έβαλε τις φωνές και τότε οι δύο άνδρες δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν σωματική βία για αν διαφύγουν.

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον έναν από τους δύο άνδρες, πρόκειται για έναν 23χρονο Ρομά ο οποίος εντοπίστηκε στα Λιόσια ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν και τα κλοπιμαία.

Ο δεύτερος άνδρας έχει και αυτός ταυτοποιηθεί, πρόκειται επίσης για έναν 32χρονο Ρομά, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψή του μέχρι στιγμής.

Και οι δύο άνδρες είναι γνώριμοι των αρχών για παρόμοια αδικήματα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια