HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το ελαιόλαδο έγινε… νόμισμα: Πήρε χρυσό σταυρό για το εγγόνι του και πλήρωσε με έναν τενεκέ λάδι


Ανεβασμένες «μετοχές» στην ανταλλακτική οικονομία φαίνεται πως έχει το ελαιόλαδο, η τιμή του οποίου έχει σχεδόν τριπλασιαστεί μέσα σε περίπου έναν χρόνο.

Του λόγου το ακριβές αποδεικνύει ένα απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε χρυσοχοείο, με έναν ηλικιωμένο να αγοράζει χρυσό σταυρό για το εγγονάκι του πληρώνοντας με έναν… τενεκέ λάδι.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (19/1) στον ΑΝΤ1 η χρυσοχόος Μαρσία Στεφάνου εκμυστηρεύτηκε την πρωτοφανή εμπειρία της.

«Έρχεται ένας παππούς, γνωστός μου, και μου λέει ότι ήθελε να αγοράσει κάτι για το εγγονάκι του. Του λέω ‘τι να σου δείξω;’. ‘Ένα σταυρουδάκι’ μου απάντησε. Του λέω: ‘θα πληρώσετε με κάρτα ή μετρητά;’. Και μου απάντησε: ‘θα σε πληρώσω σε είδος’. Σάστισα λίγο», είπε η ιδιοκτήτρια του χρυσοχοείου.

Και εκείνη τη στιγμή, ο ηλικιωμένος της έδειξε έναν τενεκέ ελαιόλαδο. «Το πήρα το λάδι γιατί το έχω δοκιμάσει και είναι καλό. 3-4 μήνες θα τους βγάλω», είπε η ίδια προσθέτοντας ότι ο παππούς της χάρισε και ένα μπουκάλι τσίπουρο.

Ο σταυρός κόστιζε 180 ευρώ, όσο δηλαδή και ο 17 λίτρων τενεκές λάδι.

Η ίδια πάντως, ξεκαθάρισε πως, δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει αυτού του είδους την ανταλλακτική οικονομία, ωστόσο, ευχαριστήθηκε το λάδι.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια