HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μεγάλη συμμετοχή στην δημόσια διαβούλευση του Δήμου Κατερίνης για τ’ αδέσποτα (φωτογραφίες+βίντεο)


Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δ. Κατερίνης (αίθουσα Α’ ορόφου), πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, η προγραμματισμένη από την Αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης – Τομέας Προστασίας Ζώων του Δήμου Κατερίνης, η δημόσια διαβούλευση για τη διαχείριση & προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Το κάλεσμα έκανε ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης – Τομέας Προστασίας Ζώων κ. Θωμάς Αναστασιάδης. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου. Εκπρόσωποι κοινωνικών ομάδων, φορέων αλλά και ιδιώτες βρέθηκαν στην εκδήλωση και μάλιστα στο τέλος της εισήγησης του κ. Αναστασιάδη, που ξεκίνησε η ανοικτή συζήτηση, πήραν τον λόγο οι πολίτες προκειμένου να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, τους προβληματισμούς τους, αλλά και να δώσουν τις δικές του προτάσεις για την λύση του προβλήματος των αδέσποτων.

Όλες οι τοποθετήσεις των δημοτών καταγράφηκαν από τον Αντιδήμαρχο, και όπως μας δήλωσε ο ίδιος μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα ταξινομηθούν, θ’ αξιολογηθούν και θα ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν του στον προγραμματισμό του έτους που διανύουμε, προκειμένου να επιτύχουν το στόχο που έχουν βάλει στη νέα Διοίκηση του Δήμου Κατερίνης.

«Το ζητούμενο είναι να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα» δήλωσε κατά την τοποθέτησή του, μεταξύ άλλων ο κ. Αναστασιάδης. Κλείνοντας, αφού ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που έδωσε το παρόν στην εκδήλωσε, δεσμεύτηκε να επαναλάβει την εκδήλωση όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.

















Δείτε ακόμη:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια