HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θρίλερ στην Γλυφάδα: Ταμπουρωμένος ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σε ναυτιλιακή - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες - Από στιγμή σε στιγμή επέμβαση των ΕΚΑΜ


Ο δράστης είναι μέσα στο κτίριο και επίκειται επέμβαση των ΕΚΑΜ από στιγμή σε στιγμή - Πρόκειται για 70χρονο πρώην εργαζόμενο στην εταιρεία αιγυπτιακής καταγωγής - Άγνωστο αν μέσα στο κτίριο υπάρχουν εργαζόμενοι της εταιρείας - Ασθενοφόρα, περιπολικά και οχήματα της πυροσβεστικής έφτασαν επί τόπου.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς στις 10:20 δέχτηκαν τηλεφώνημα για πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία στην συμβολή των οδών Αρτεμισίου 2 και Φλέμινγκ στην Γλυφάδα.

Στην κλήση στην ΕΛΑΣ αναφερόταν πως υπάρχουν και τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει ένας νεκρός και δύο τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση.

Ο δράστης είναι ακόμη μέσα στην επιχείρηση και αναμένεται να γίνει επέμβαση των ΕΚΑΜ. Δεν είναι γνωστό τι οπλισμό έχει ο ένοπλος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είναι ένας 70χρονος πρώην εργαζόμενος στην εταιρεία αιγυπτιακής καταγωγής.  


Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης άρχισε να πυροβολεί στο ισόγειο της εταιρείας, και εν συνεχεία ανέβηκε στους άλλους ορόφους. Έχει μαζί του μια κοντόκανη καραμπίνα και ένα περίστροφο.

Το περιστατικό εκτυλίσσεται στον δεύτερο όροφο της εταιρείας.

Είναι άγνωστο εάν μέσα στο κιτίριο υπάρχουν ακόμη εργαζόμενοι της εταιρείας.

Πηγή: skai.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια