HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Champions League: Η ώρα και το κανάλι του Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης


Πρεμιέρα σήμερα για τα ημιτελικά του UEFA Champions League, με την Ρεάλ Μαδρίτης να ταξιδεύει στην Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου στο «Allianz Arena». Οι Βαυαροί είχαν αποκλείσει την Άρσεναλ στον προηγούμενο γύρο και πλέον έχουν καλό αγωνιστικό ρυθμό, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από τις συγκλονιστικές αναμετρήσεις των προημιτελικών κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, την οποία άφησαν εκτός διοργάνωσης.

Ο αποψινός αγώνας (30/04) είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 22:00 και το κανάλι που θα τον μεταδώσει ζωντανά είναι το COSMOTE SPORT 1 HD.

Σχετικά με τα σημεία στα οποία θα κριθεί η αναμέτρηση μίλησε ο προπονητής των Βαυαρών, Τόμας Τούχελ, λέγοντας: «Εξαρτάται από την τακτική, την τύχη, αλλά και από το να βγαίνεις ελεύθερος. Οι τακτικές είναι πάντα ένα εργαλείο. Είναι σαν ένα αυτοκίνητο, αλλά εμείς το οδηγούμε. Οι παίκτες έχουν επίσης ορισμένες ιδέες σε έναν αγώνα και πρέπει να νιώσουν το ελευθερία για να μπορέσουμε να τους περάσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάζεται ένα μείγμα τύχης, στιγμών και ποιότητας για να αποκλείσουμε μια ομάδα του κύρους της Ρεάλ Μαδρίτης».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του UEFA Champions League:

  • Τρίτη 30/04: Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)
  • Τετάρτη 01/05: Μπορούσια Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)
  • Τρίτη 07/05: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου (22:00)
  • Τετάρτη 08/05: Παρί Σεν Ζερμέν - Μπορούσια Ντόρτμουντ (22:00)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια