HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το τελευταίο μήνυμα της μίας Γαλλίδας που αγνοείται στη Σίκινο – «Έχω πέσει, δεν αισθάνομαι καλά»


Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε η τελευταία επικοινωνία της Γαλλίδας τουρίστριας που εξαφανίστηκε μαζί με ακόμη μία ομοεθνή της στη Σίκινο, όταν ζήτησε βοήθεια το πρωί της Παρασκευής από τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα, του έστειλε φωτογραφία της να κείτεται ανάσκελα στο έδαφος, ανήσυχη γράφοντάς του σε μήνυμα ό,τι δεν αισθάνεται καλά, έχει παραπατήσει και έχει πέσει.

Ο Ηλίας Γαβανάς, ο άνθρωπος που επικοινώνησε τελευταία φορά με την τουρίστρια, μίλησε στον ΑΝΤ1 αποκαλύπτοντας τις απέλπιδες προσπάθειες για βοήθεια, που έκανε η άτυχη γυναίκα.

Όπως περιέγραψε: «Προσπάθησε να επικοινωνήσει το πρωί μέσω whats up 5:50, εγώ το είδα 7:20 την πήρα πίσω τηλέφωνο της έστειλα μήνυμα, γιατί προφανώς οποιοσδήποτε παίρνει εκείνη την ώρα κάποια ανάγκη έχει δεν μου απάντησε και κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί της με τηλέφωνο στις 8:20, δεν μιλούσε αγγλικά, μόνο γαλλικά προσπάθησε να μου εξηγήσει τι συμβαίνει και μου έστειλε μία φωτογραφία της ό,τι έχει πέσει».

Οι επικοινωνίες διακόπηκαν και οι δυο γυναίκες εξαφανίστηκαν από προσώπου γης.

«Της έστειλα με μήνυμα να μου στείλει τη θέση της στο google maps δεν μου απάντησε ποτέ και δυστυχώς απ’ ότι καταλάβαμε μετά έκλεισε το τηλέφωνο, γιατί τα μηνύματα δεν πήγαν», συνέχισε ο άνδρας. Αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια