Μετά από παρέμβαση της ΔΕΥΑΚ και σε συνεννόηση με τον ανάδοχο που εκτελεί το έργο της αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Κορινού γίνεται γνωστό στους δημότες το πρόγραμμα αποκατάστασης του οδοστρώματος και ασφαλτόστρωσης στους δρόμους στους οποίους εκτελέστηκαν εργασίες.
Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκεται η παρέμβαση στην οδό Παπαποστόλου και στις κάθετες οδούς μέχρι και την οδό Αγίου Παντελεήμωνος έως το ύψος του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου.
Την εβδομάδα από 15 έως 19 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η ασφαλτόστρωση των οδών Αγίων Αποστόλων και Διός.
Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κατερίνης












0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!