HCN Fiber Connected

Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΤΩΡΑ: Συναγερμός στον Όλυμπο: Χωρίς Αισθήσεις 60χρονη – Αγνοείται 29χρονη Ορειβάτισσα


Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχώρου για δύο περιστατικά στον Όλυμπο.

Το πρώτο περιστατικό αφορά μία 60χρονη γυναίκα, υπήκοο Γερμανίας, η οποία εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην περιοχή της Κακόσκαλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έπεσε από το λούκι διαφυγής, καταλήγοντας στα «Ζωνάρια». Μάρτυρες που βρίσκονταν κοντά της ανέφεραν ότι δεν ανταποκρίνεται

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, οι οποίες σπεύδουν στο σημείο για την παροχή βοήθειας και τη μεταφορά της.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά μια 29χρονη υπήκοο Κολομβίας, η οποία έχασε τον προσανατολισμό της στην περιοχή του καταφυγίου «Σπήλιος Αγαπητός».

Η γυναίκα εντοπίστηκε κοντά στη Χιονούρα, ενώ κατέβαινε από το οροπέδιο των Μουσών, από τον διαχειριστή του καταφυγίου. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές για την παροχή βοήθειας και τον ασφαλή επαναπροσανατολισμό της.

Οι καιρικές συνθήκες και το δύσβατο του εδάφους δυσχεραίνουν τις επιχειρήσεις, οι οποίες ωστόσο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

*Φωτο αρχείου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια