Ένα ακόμη βήμα στον εκσυγχρονισμό της υπηρεσίας καθαριότητας κάνει ο Δήμος Κατερίνης, ενισχύοντας τον στόλο του με ένα νέο (δορυφορικό) απορριμματοφόρο. Το όχημα, που αποκτήθηκε με ιδίους πόρους, αναμένεται να βελτιώσει αισθητά την αποκομιδή απορριμμάτων, ιδιαίτερα σε στενούς δρόμους και να αναβαθμίσει τις συνθήκες εργασίας του προσωπικού.
Στη διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησε σήμερα στο δημοτικό αμαξοστάσιο με αφορμή την παραλαβή του απορριμματοφόρου οχήματος, ο δήμαρχος Ιωάννης Ντούμος τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή συνεχίζει με σχέδιο και επιμονή την προσπάθεια ανανέωσης του στόλου.
Το συνολικό κόστος και για τα δύο οχήματα ανέρχεται σε 234.360 ευρώ (με ΦΠΑ) και αποδεικνύει τη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για συνεχή επένδυση σε υποδομές και εξοπλισμό.









0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!