Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τις δύο πρόσφατες τραγωδίες που συγκλόνισαν τη χώρα μας — τον άδικο χαμό των νέων φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία και των εργατριών που έχασαν τη ζωή τους στο εργοστάσιο στα Τρίκαλα.
Τέτοιες στιγμές ξεπερνούν κάθε τοπικό ή επαγγελματικό όριο. Αγγίζουν την ανθρώπινη ψυχή και μας θυμίζουν ότι πάνω απ’ όλα προέχει η ζωή, η ασφάλεια και η αλληλεγγύη.
Οι οικογένειες που πενθούν σήμερα δεν είναι μόνες· η σκέψη και η καρδιά μας είναι μαζί τους.
Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας θα σταθεί έμπρακτα στο πλευρό των πληγέντων, συνεισφέροντας σε πρωτοβουλίες στήριξης και αλληλεγγύης, αλλά και προωθώντας δράσεις που υπενθυμίζουν τη σημασία της ασφάλειας και του σεβασμού στον άνθρωπο, σε κάθε χώρο εργασίας, σε κάθε ταξίδι, σε κάθε στιγμή της ζωής.
Ας γίνει αυτή η οδύνη αφορμή να ενωθούμε ξανά γύρω από τις αξίες που μας κρατούν όρθιους: τον σεβασμό, την ευθύνη και την ανθρωπιά.
Για την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας
Ο Πρόεδρος
Ηρακλής Τσιτλακίδης









0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!