HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΣΟΚ: Αγόρασαν 11χρονη ως νύφη αντί 17.000 ευρώ και την βίαζαν επανειλημμένως


Η ισπανική αστυνομία έσωσε ένα 11χρονο κορίτσι που είχε πωληθεί ως νύφη από τους γονείς της αντί 17.000 ευρώ και υπέστη αλλεπάλληλους βιασμούς και κακοποιήσεις στα χέρια του συζύγου της.

Στο πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στο Βαγιαδολίδ και τη Σεβίλλη, οι Αρχές συνέλαβαν πέντε άτομα από τις δυο οικογένειες για «εμπόριο ανθρώπων (trafficking), βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση, σεξουαλική επίθεση και εκμετάλλευση» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες μετά τις πληροφορίες που έλαβε τον Μάιο του 2014 ότι μια ανήλικη «πωλήθηκε αντί 17.000 ευρώ ως νύφη στην Ρουμανία».

Το δράμα του κοριτσιού που ζούσε με τους γονείς της στην Σεβίλλη, στη νότια Ισπανία, ξεκίνησε αμέσως όταν έφτασε στη Βαλαδολίδ στα βόρεια για να ζήσει με τον «γαμπρό» και την οικογένεια του.

«Την προσέβαλαν, την απειλούσαν, την χτυπούσαν επανειλημμένως και την ανάγκαζαν να έχει σεξουαλικές επαφές με τον μελλοντικό σύζυγο της. Ταυτόχρονα την έστελναν «να δουλεύει σε αγροτικές εργασίες, στον τρύγο και το μάζεμα της πατάτας, δούλευε εντατικά όλη την ημέρα χωρίς να την πληρώνουν για αυτό».

Η 11χρονη τηλεφώνησε στη μητέρα της ζητώντας βοήθεια ,αλλά η οικογένεια στην οποία είχε πουληθεί απαίτησε 10.000 ευρώ για να την αφήσει ελεύθερη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια