HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φθινόπωρο θυμίζει ο καιρός


Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, συνοδευμένες από
χαλαζοπτώσεις και πιθανώς ισχυρούς ανέμους, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στις περισσότερες περιοχές της χώρας, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Πέμπτη.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ στα δυτικά και βόρεια.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Στην Αττική
ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι ισχυρές. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές κυρίως στα ανατολικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στην κεντρική Μακεδονία 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ και στα βόρεια βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια δυτικοί, βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια