HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΛΑΕ: Μνημονιακός «Αρμαγεδδών»


Σε αναδίπλωση και ανασυγκρότηση προχωρά η Λαϊκή Ενότητα, που διέψευσε τις δημοσκοπήσεις και δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

Στις δηλώσεις του χθες ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε λόγο για μνημονιακό «Αρμαγεδδών» που έρχεται στην Ελλάδα από σήμερα.

«Η ΛΑΕ μπορεί να έχασε μία μάχη αλλά δεν έχει χάσει τον πόλεμο. Ο αγώνας μας συνεχίζεται. Γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας. Γιατί έχουμε αρχές και αξίες. Γιατί αναδείξαμε στόχους και πολιτικές που ανταποκρίνονται στο συμφέρον του τόπου και του ελληνικού λαού. Ξέρουμε πολύ καλά ότι από αύριο την Ελλάδα την περιμένει ένας μνημονιακός Αρμαγεδών», σημείωσε ο πρόεδρος της ΛΑΕ.

«Η ΛΑΕ δεν κάνει πίσω, δεν θα οπισθοχωρήσει δεν θα λιποτακτήσει. Θα είναι εδώ. Οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι υψηλοί και είναι πολύ επίκαιροι για την δημοκρατία, την ανεξαρτησία και τη δικαιοσύνη. Θα ανασυγκροτηθούμε και θα περάσουμε στην αντεπίθεση», τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Από την πλευρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε ότι μία μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού δεν εκπροσωπείται στο νέο κοινοβούλιο. «Η Βουλή που αναδεικνύεται από αυτές τις εκλογές δεν αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% των πολιτών. Αυτό είναι μία νίκη αυτών που ήθελαν να θέσουν στο περιθώριο τον λαό και την κοινωνία. Η αποχή δυστυχώς δεν έχει κοινοβουλευτική αποτύπωση. Δεν θα έχει φωνή στη Βουλή και το 6% που δεν εκπροσωπείται εκ των οποίων 3% εμπιστεύθηκε την ΛΑΕ» ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Ο λαός πρέπει να παλέψει για να ξαναέρθει στο επίκεντρο, για να εκφραστεί και για να ανασχέσει τα μνημονιακά σχέδια, που είναι αντιδημοκρατικά σχέδια. Στη Λαϊκή Ενότητα νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε περήφανοι που δώσαμε μία μάχη ενάντια στις εξουσίες και υπέρ του λαού. Δώσαμε μια μάχη καθαρή, ξάστερη. Είμαστε ήσυχοι με τη συνείδησή μας και θα είμαστε πρώτοι στους αγώνες που θα είναι σκληροί, θα δοθούν σε όλα τα πεδία και θα φέρουν, γρηγορότερα από ότι κάποιοι ελπίζουν, ξανά το λαό στην εξουσία», κατέληξε Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια