HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΧΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΥΡΡΟΣ.ΦΤΥΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΪΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Αναβιώνει τραγικά ο «Άγνωστος Πόλεμος» του Νίκου Φώσκολου στο πρόσωπο του Ολυμπιονίκη που τον φέραμε ξεβράκωτο από την Αλβανία, τον ντύσαμε, τον ταΐσαμε, του δώσαμε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, έναν σκασμό λεφτά, μισθό αξιωματικού και μας πρόδωσε στους Αμερικανούς.

Πρώτα φίλησε τις κατουρημένες ποδιές του Βενιζέλου για να τον κάνει πρασινοφρουρό βουλευτή και τώρα αυτομόλησε προδίδοντας τη σημαία μας και έγινε πράκτορας και σπιούνος της Αμερικανικής Πρεσβείας



Πύρρος Δήμας: Μία μουχρίστα από την Αλβανία. Ο άνθρωπος που εκμεταλλεύτηκε τα αμφιβόλου προελεύσεως μετάλλια, έγινε εκτός από πάμπλουτος, αξιωματικός των τιμημένων Ενόπλων Δυνάμεων, πολιτικός… ενώ σήμερα, ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την χώρα που τον ανέδειξε και μετακομίζει στις ΗΠΑ ως σύμβουλος της αμερικανικής εθνικής ομάδας της άρσης βαρών. Ύποπτο…

Τις μεγάλες προδοσίες και τα αίσχη του, προσπαθεί να καλύψει με περίσσιο θράσος ο Πύρρος Δήμας, λίγο πριν εγκαταλείψει για πάντα την χώρα μας.

Και πριν μας χαιρετήσει δια παντός, θεώρησε σωστό ν΄ αναφερθεί στα της ζωής του, με μια συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town», στην οποία μας ενημερώνει ότι δεν έχει ν’ απολογηθεί για τίποτα και σε κανέναν.

Ερωτηθείς για την ανάμειξή του με την πολιτική, είπε: «Καταρχάς έχασα τη δουλειά μου. Πριν ήμουν στο Στρατό και παραιτήθηκα. Είναι η μόνη υπηρεσία στην οποία δεν μπορείς να επανέλθεις» είπε.

tagmatarxis-pirros-dimas

Μέχρι όμως να χάσεις την δουλειά σου κ. Δήμα, έπαιρνες χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα περί τα 2.000 ευρώ το μήνα, ως Ταγματάρχης στο Στρατό. Επίσης το κράτος σου είχε παραχωρήσει την ειδική άδεια για πρακτορείο ΠΡΟ – ΠΟ, από την οποία τα έσοδά σου ήταν ιδιαιτέρως υψηλά.
Είναι πολλά τα λεφτά Πύρρο…

ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ ÅÕÁÃÃÅËÏÕ ÂÅÍÉÆÅËÏÕ ÓÅ ÅÊÄÇËÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÈËÇÔÉÓÌÏ (EUROKINISSI / ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ ÃÅÙÑÃÉÁ)

Όσο δε, καθόσουν στα έδρανα της Βουλής με το φίλος σου και πολιτικό σου μέντορα τον Μπένι (Ε. Βενιζέλος), αμειβόσουν με τους παχουλούς μισθούς των βουλευτών και των αποζημιώσεων».

Δεν σου κακόπεσαν όλα αυτά; Άρα η ατάκα σου «εγώ από την πολιτική δεν είχα να κερδίσω τίποτα» είναι αν μη τι άλλο άστοχη και με μια μεγάλη δόση υποκρισίας». ‘
Σ’ ότι αφορά στην αναφορά σου ότι «δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν. Θεωρώ ότι έκανα το σωστό ως Έλληνας πολίτης», να σου θυμίσουμε ότι και εσύ ήσουν ανάμεσα στους προδότες που ψήφισαν τα μνημόνια και οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή και τους Έλληνες στην αυτοκτονία.

Το σκάνδαλο με το ντόπινγκ
Την περίοδο που έσκασε το σκάνδαλο με το ντόπινγκ της εθνικής μας ομάδας στην άρση βαρών, ο Πύρρος Δήμας ανακατευόταν με τα διοικητικά της ομάδας. Όταν δε ολόκληρη η  «Dream Team» αθωώθηκε για το ντόπινγκ με την αιτιολογία: «Ήρθε λάθος παρτίδα από την Κίνα», πολλοί ήταν εκείνοι που γέλασαν και παράλληλα αναρωτήθηκαν για πολλά…

py

Σήμερα ο Πύρρος Δήμας μας λέει: «Αυτά τα 16 χρόνια ήμουν στο στόχαστρο όλων. Όταν έμπαινε ο έλεγχος μέσα στο γυμναστήριο, εγώ, ο Κάχι και ο Βαλέριος ξέραμε πολύ καλά τη διαδικασία. Δεν χρειάστηκε ποτέ να ντοπαριστώ. Άλλωστε, μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου με βιταμίνες, πρωτεΐνες και καρνιτίνες. Εγώ έχω δουλέψει από τα επτάμιση χρόνια μου μέχρι τα 33 που σταμάτησα. Δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν ήμουν ποτέ αραχτός».

Περίεργη η μεταγραφή του στις ΗΠΑ
Η μετάβαση στην Αμερική,  βρωμάει! Αρχικά, δεν ήταν ξαφνική η πρόταση όπως ό ίδιος αφήνει να εννοηθεί. Ήδη τα παιδιά του είχαν μετακομίσει στις ΗΠΑ για σπουδές.
Οι υποθέσεις που μπορούν να γίνουν είναι πολλές. Από το ότι τελείωσαν τα λεφτά του, μέχρι το ότι οι Αμερικανοί τον έχρισαν πράκτορά τους.

Η νέα του δουλειά θα είναι ως ο νέος  τεχνικός διευθυντή της Ομοσπονδίας των ΗΠΑ. Μεταξύ άλλων θα έχει ρόλο συμβούλου τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ θα εκπροσωπεί και τη χώρα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.
Ο 44χρονος Ολυμπιονίκης τόσο με ανάρτηση του στο Facebook, όσο και με δήλωση του τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική της συνεργασίας μου με την Αμερικανική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσω την χώρα που κυριαρχεί αθλητικά να κυριαρχήσει και στο άθλημα που αγαπώ».

Σε αμερικανικά σχολεία τα παιδιά του
Ο άνθρωπος του λαού, που έστελνε όμως τα παιδιά του στο αμερικανικό κολέγιο, είχε από πάντα ένα πάθος με την Αμερική.

BIKTVRAS MARIA

Ο γιος του Πύρρου Δήμα, σπουδάζει πολιτικές επιστήμες στο Yale, ένα από τα κορυφαία αμερικανικά Πανεπιστήμια και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις συμφοιτήτριές του.
Η μεγάλη του κόρη επίσης Μαρία έχει φύγει ήδη από την Ελλάδα και φοιτά σε πανεπιστήμιο στο Σικάγο.

Η αποστροφή του κόσμου

Όπως καταλαβαίνετε ο κόσμος δεν άργησε να καταλάβει το πραγματικό πρόσωπο του Πύρρου Δήμα και οι πίκρες για τον στενό φίλο του Αντώνη Ρέμου (έχουν μείνει ανεξίτηλα στο μυαλό όλων, τα ανέκδοτα για τις στενές σχέσεις του με τον θεσσαλονικιό αοιδό) ξεκίνησαν…

Στις κινητοποιήσεις εναντίον του Μνημονίου 3, καθώς ο αρσιβαρίστας Πύρρος Δήμας αποχώρησε από την αίθουσα του Κοινοβουλίου που υπερψήφισε την ακύρωση του ταμείου των δημοσιογράφων, γιουχαρίστηκε από δεκάδες δημοσιογράφους που άρχισαν να τον περιφρονούν λέγοντας:

«Πύρρο Δήμα Αλβανέ-Αλβανέ, Έλληνας δεν θα γίνεις ποτέ» ήταν το σύνθημα που ακούστηκε εναντίον του.

Μία ακόμη πίκρα την πήρε ο Πύρρος Δήμας όταν ανακοινώθηκε ότι θα τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και οι αντιδράσεις ήταν αρνητικές, ως εχθρικές, ελάχιστοι τον ενθάρρυναν στην απόφασή του να κάνει το μεγάλο βήμα.

Δείτε ορισμένα «τιτιβίσματα» για τον Πύρρο Δήμα στο Tweeter:

-Κάτσε κάτω από τον #beni

-Ο Πύρρος Δήμας επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικράτειας του ΠΑΣΟΚ. Με το σπαθί του! Σήκωσε 1,5 Βενιζέλους στο αρασέ.

-Π. Δήμας στη Βουλή: Χαίρεται, είμαι καινούριος βουλευτής, που κάθομαι;-Κάτσε κάτω απ’ τη Μπάρμπα.

-Τώρα που ο Πύρρος Δήμας θα βγει βουλευτής, θα πάρουμε 4 ολυμπιακά μνημόνια. Ή καλύτερα 3.


-Ο Δήμας, ο Κουίκ και ποιός ξέρει ποιός άλλος ακόμη, θα νομοθετούν από 7 Μαΐου για λογαριασμό μου… Γαμώτο.



Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια