HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έχουμε χάσει κάποιο επεισόδιο; Πρόκειται για "τυπογραφικό" λάθος ή μήπως κάτι άλλο;

Η είδηση αυτή αλιεύτηκε από το facebook, το γνωστό στέκι όλων των κουτσομπολιών (και όχι μόνο), σήμερα το πρωί, και αφορά τον γνωστό οργανισμό (και θεσμό) του Φεστιβάλ Ολύμπου.

Βρήκαμε λοιπόν μετά από ρεπορτάζ, 2 φωτογραφίες που δεν συνάδουν μεταξύ τους και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ρεπορτάζ. Αν κοιτάξετε προσεκτικά τις 2 φωτογραφίες όπως τις έχουμε διαμορφώσει θα δείτε ότι ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί μια εκδήλωση από την Ένωση Ποντίων για το Σάββατο 27 Αυγούστου στο αρχαίο θέατρο Δίου με είσοδο 5 ευρώ, και είχε μπει κανονικά στο αρχικό έντυπο του Οργανισμού με το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Αρχικό έντυπο

Νέο έντυπο

Ωστόσο στο νέο έντυπο (ένα δισέλιδο με το υπόλοιπο πρόγραμμα) που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες, η εκδήλωση αυτή έχει αφαιρεθεί!!! Και αυτό μας έβαλε σε απορία.

Έτσι ψάξαμε το θέμα. Ανεπίσημα ο οργανισμός ισχυρίζεται ότι υπήρξε τυπογραφικό λάθος, και την δικαιολογία αυτή δέχεται και η Ένωση Ποντίων απ' ότι φαίνεται. Ωστόσο δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε τίποτα, προτού ακούσουμε (ή διαβάσουμε) την επίσημη δήλωση του Οργανισμού του Φεστιβάλ Ολύμπου ή της Ένωσης Ποντίων που διοργανώνει την εκδήλωση.

Θα κάνουμε λοιπόν υπομονή 1-2 ημέρες μέχρι να δούμε τα επίσημα δελτία τύπου των δύο πλευρών για το συγκεκριμένο ζήτημα που προέκυψε, και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.




Η συντακτική ομάδα του Kapa-News


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια