HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εικόνες από την χθεσινή γιορτή στο πάρκο Κατερίνης



Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν εχθές οι μικροί και μεγάλοι δημότες της Κατερίνης στην γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Κατερίνης στο δημοτικό πάρκο, με τίτλο: «Έλα να γιορτάσουμε το πάρκο μας».

Η προσέλευση στην γιορτή αυτή ήταν μεγάλη, και η διάθεση του κόσμου ήταν πολύ καλή. Σ’ αυτό βέβαια βοήθησε και ο καιρός, αφού η βραδιά ήταν αρκετά ζεστή και η έξοδος από τα καυτά τσιμεντένια σπίτια της πόλης, σχεδόν αναγκαία.


Όπως θα δείτε και στο βίντεο, το μεγαλύτερο ποσοστό των παρευρισκομένων απόλαυσε την βραδιά, ενώ δεν έλειψαν και αυτοί που εξέφρασαν και έναν προβληματισμό, με την μορφή της ερώτησης: «Γιατί δεν μπορεί το πάρκο μας να είναι τόσο ευχάριστο, προσβάσιμο και ασφαλές και τις υπόλοιπες 364 ημέρες του χρόνου;» Μια ερώτηση βέβαια που απευθύνεται στους αρμόδιους, οι οποίοι έχουν και την υποχρέωση να την απαντήσουν στους δημότες κάποια στιγμή.


Πάντως σε γενικές γραμμές η βραδιά ήταν ευχάριστη και είχε ότι ακριβώς έλεγε και το διαφημιστικό μπάνερ που είχε αναρτηθεί σχεδόν σε κάθε γωνιά της πόλης τις τελευταίες ημέρες. Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, υπήρχαν ξυλοπόδαροι που διασκέδαζαν τους μικρούς φίλους, παιδικές δραστηριότητες και παιχνίδια, άφθονη μουσική και δωρεάν κεράσματα για τον κόσμο.

Το δυσάρεστο της όλης υπόθεσης ωστόσο είναι ότι το event αυτό ήταν προγραμματισμένο και σχεδιασμένο ΜΟΝΟ για την χθεσινή ημέρα (18/8/2016). Όσοι τυχεροί βρέθηκαν στην γιορτή αυτή, εξασφάλισαν μια ευχάριστη βραδιά.

Το Kapa-News ήταν εκεί και εξασφάλισε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ εικόνες από το event αυτό, για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί.




Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια