HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αυτοί είναι οι πιο τσιφούτηδες συνταξιούχοι της Ευρώπης – Θα εκπλαγείτε!


Οι πιο «γαλαντόμοι» τουρίστες της Ε.Ε. από την ανώτερη ηλικιακή κλίμακα των 65 κι άνω προέρχονται από το Λουξεμβούργο, ξοδεύοντας περίπου 120,8 ευρώ τη μέρα, οι Αυστριακοί με 106,9 ευρώ την ημέρα, οι Μαλτέζοι με 93,7 ευρώ και οι Ιρλανδοί με 88 ευρώ τη μέρα. Ποιοι όμως είναι οι πιο… τσιγκούνηδες;


Και όμως, παρότι ως λαός συνεχίζουμε να δίνουμε τα καλύτερα πουρμπουάρ και να ξοδεύουμε αβέρτα, οι Έλληνες συνταξιούχοι, σύμφωνα με τη σημερινή έρευνα της Eurostat για την παγκόσμια μέρα Τουρισμού, ανήκουν στους Ευρωπαίους που ξοδεύουν τα λιγότερα και βρίσκονται μάλιστα στην 3η θέση της εν λόγω λίστας.

Πιο «σφιχτοί» είναι οι Τσέχοι ξοδεύοντας μόλις 13,7 ευρώ τη μέρα, ακολουθούν οι Ρουμάνοι με 13,8 ευρώ, τρίτοι οι Έλληνες με 18 ευρώ την ημέρα, οι Λιθουανοί με 19,1 ευρώ και οι Ούγγροι με 19,2 ευρώ. Σημειωτέον ότι τα νούμερα της Eurostat αναφέρονται στο 2014 και αναφέρονται στη συνολική καταναλωτική δαπάνη που πραγματοποιείται από έναν επισκέπτη ή για λογαριασμό ενός επισκέπτη και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον τόπο προορισμού. Οι συνολικές δαπάνες κατανέμονται στη μεταφορά, τη διαμονή, το φαγητό.

Κάτι μας λέει ότι με τις περαιτέρω περικοπές στις συντάξεις, οι παππούδες και οι γιαγιάδες θα σφίξουν ακόμη περισσότερο το ζωνάρι!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια