Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου "ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ !!!!!"
Γιορτή Κάστανου διοργανώνουν το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου ο Δήμος Αγιάς, η Τοπική Κοινότητα Καρίτσας, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καρίτσας και ο Πολιτιστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Καρίτσας «ΚΑΛΥΨΩ» στο Δημοτικό Σχολείο της Καρίτσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Σάββατο 22 Οκτωβρίου 7:00 μ.μ. Αρτοκλασία, 7:30 μ.μ. χαιρετισμοί, 8 μ.μ. παραδοσιακοί χοροί. Στο χώρο του Σχολείου θα εκτεθούν φωτογραφίες με θέμα το κάστανο. Θα ακολουθήσει γλέντι με λαϊκή ορχήστρα.


Κυριακή 23 Οκτωβρίου: Εκκλησιασμός, 11:30π.μ. ομιλία για το κάστανο από τον καθηγητή του ΤΕΙ κ Παπαχατζή Αλέξανδρο, 12:30π.μ. εκπαιδευτική δράση για παιδιά από το ΚΠΕ Κισσάβου Ελασσόνας, γευσιγνωσία.

Τις δύο μέρες της γιορτής θα μοιράζονται δωρεάν κάστανα σε όλους τους επισκέπτες.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.