HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ! Τραβούν το… χαλί κάτω από τα πόδια της χώρας


Κυβερνητικές πηγές σχολιάζουν τις δηλώσεις των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το θέμα του χρέους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν από το Μέγαρο Μαξίμου, τη στιγμή που ο πρωθυπουργός διεθνοποιεί το ζήτημα του ελληνικού χρέους και κερδίζει τη στήριξη μιας σειρά ισχυρών κρατών, συνεργάτες του κ.Μητσοτάκη περιφέρονται στα ΜΜΕ και τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια της χώρας.

Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν μάλιστα ότι με αυτό τον τρόπο υιοθετούν γραμμή Σόιμπλε ότι το χρέος είναι ζήτημα ανταγωνιστικότητας και προσθέτουν ειρωνικά: «η ΝΔ διακήρυττε σε όλους τους τόνους ότι το χρέος είναι βιώσιμο και σήμερα κάνει λόγο για ανάγκη λύσης. Ας μας μιλήσει λίγο ακόμα για αξιοπιστία…».

Το πρωί της Παρασκευής ο κ. Λαζαρίδης μιλώντας στο ΣΚΑΙ ανέφερε πως «ο Τσίπρας με το χρέος κοροϊδεύει το λαό». Η ΝΔ κατέθεσε έγκαιρα τις προτάσεις της για το θέμα» και πρόσθεσε πως «η παρέμβαση για το χρέος συνδέεται με τη συζήτηση για τα πρωτογενή πλεονάσματα, αλλά και με την ανάκαμψη της οικονομίας. 

Αν δεν ανακάμψει η οικονομία, τα νούμερα για το χρέος δεν θα βγουν. Παράλληλα, το χρέος πηγαίνει μαζί με την αξιοπιστία, που αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση δεν έχει».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια