HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης της στυγερής δολοφονίας στην Πανόρμου


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο συνταξιούχος αστυνομικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, χθες το απόγευμα, στην οδό Πανόρμου, στους Αμπελόκηπους.

Καταζητούνταν για ώρες, ωστόσο, τελικά παραδόθηκε μόνος τους ο 63χρονος δράστης.

Η ασφάλεια Αττικής ήταν σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένειά του από χθες το βράδυ. Στις επικοινωνίες που είχε με την οικογένειά του αρνούνταν να παραδοθεί και τελικά πείστηκε και εμφανίστηκε έχοντας στην κατοχή του και το πιστόλι της δολοφονίας.

Φόνος εν ψυχρώ
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 17:30 της Παρασκευής, στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, δίπλα στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 68χρονος έπεσε νεκρός όταν δέχτηκε δύο ή τρεις πυροβολισμούς. Του περιστατικού προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών.

Αφορμή φέρεται να ήταν οι κάμερες ασφαλείας που είχε βάλει στην είσοδο της πολυκατοικίας ο γυμναστής για να έχει εικόνα από την είσοδο του γυμναστηρίου.

Σε κάποια στιγμή ο δράστης έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου.

Με… παρελθόν!
Ο δράστης, ο οποίος αναζητείται, ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία στις εκλογές του 2012. Όπως είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα «Ελευθερία» στις 20 Αυγούστου 2012, ο απόστρατος αστυνομικός με πρόσχημα την πάταξη της εγκληματικότητας συγκροτούσε παρακρατικές ομάδες προστασίας.

Την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια