HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


“Αγριεύει ο καιρός” – Έντονα φαινόμενα την Παρασκευή (video)


Την Παρασκευή στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και πιθανώς πρόσκαιρα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, όπου τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά  6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα την κεντρική Στερεά και πιθανώς πρόσκαιρα στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Ιωάννινα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Πρόγνωση καιρού για 22/10/2016

Το Σάββατο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

Βίντεο με πρόγνωση του καιρού για αγρότες απο τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια