HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Συνελήφθη και ο βασιλιάς του ντονέρ


Το κυνήγι που έχει εξαπολύσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. 

Μεταξύ των στόχων του και ο επικεφαλής μιας σημαντικής αλυσίδας εστιατορίων κεμπάμπ, ο Αλί Οζτσάν, ο επονομαζόμενος «βασιλιάς του ντονέρ» συνελήφθη μιας και είναι και αυτός ύποπτος ότι ανήκει στο δίκτυο του Γκιουλέν, σύμφωνα με τη φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sabah.

Ακόμη   συνελήφθη ένας από τους κύριους συμβούλους του επικεφαλής του μεγαλύτερου κόμματος της τουρκικής αντιπολίτευσης με την κατηγορία ότι συνεργάζεται με τον Φετουλάχ Γκιουλέν. Ο Φατίχ Γκιουρσούλ, ο οποίος είναι το δεξί χέρι του γενικού γραμματέα του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP, σοσιαλδημοκρατικό) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, συνελήφθη και προφυλακίσθηκε στην Άγκυρα έπειτα από αίτημα της εισαγγελίας της Κωνσταντινούπολης.

Πρόκειται για καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, ο οποίος είχε σταματήσει να διδάσκει μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, μετά τις διώξεις σε όλους τους τομείς που είχε ξεκινήσει ο Ερντογάν. Μετά από όλα αυτά, όπως υποστηρίζει το ο πρακτορείο ειδήσεων Dogan, εκείνος έπαψε να έχει ενεργό ρόλο στο CHP.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια