HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Επεισοδιακό το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης! Ένταση, φωνές και διαμαρτυρίες των κατοίκων της Γανόχωρας για το Σ.Μ.Α (βίντεο + φωτογραφίες)


Ευτυχώς η ψυχραιμία επικράτησε και αποφύγαμε τα χειρότερα!!! Η ένταση και οι φωνές των κατοίκων της Γανόχωρας ακουγόταν απο την είσοδο του Δημαρχείου Κατερίνης!!!

Απο την αρχή του φαινόταν το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ότι θα έχει ενδιαφέρον αφού η αίθουσα ήταν κατάμεστη απο κατοίκους της Γανόχωρας, που ήρθαν να διαμαρτυρηθούν για την κατασκευή του Σημείου Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων που έχει αποφασιστεί πρόσφατα απο τον Δήμο Κατερίνης, να κατασκευαστεί κοντά στο χωριό.

Άλλωστε οι κάτοικοι είχαν ήδη προαναγγείλει την παρουσία τους εκεί, σε προηγούμενο ρεπορτάζ που είχε κάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το Kapa-News την περασμένη Παρασκευή.

Δείτε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη του εκπροσώπου των κατοίκων της Γανόχωρας κ. Λευτέρη Σουλή.

Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που το θέμα του Σ.Μ.Α. μπήκε στα προ ημερησίας συζήτησης θέματα μετά απο πρόταση του κ. Μακρίδη που αποδέχθηκε και ο Δήμαρχος κ. Χιονίδης.

Αφού λοιπόν έγινε η σχετική εισήγηση, ακολούθησε η συζήτηση με τους εκπροσώπους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να τοποθετούνται στο θέμα, τους κατοίκους να ανεβάζουν τους τόνους, και τέλος της εισήγηση του κ. Χιονίδη. Αναλυτικό ρεπορτάζ, αλλά και βίντεο θ' ακολουθήσει τις επόμενες ώρες απο το Kapa-News.

Τα αίματα όμως άναψαν για τα καλά όταν μπήκε σε ψήφιση η πρόταση του Δημάρχου και "πέρασε" κατα πλειοψηφία". Οι κάτοικοι άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα με φωνές και χαρακτηρισμούς. αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να διακοπεί προσωρινά η συνεδρίαση για αρκετή ώρα. Η εικόνα που επικρατούσε απο εκεί και πέρα και για αρκετή ώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων ήταν κάπως έτσι:

Δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και κάτοικοι της Γανόχωρας να διαπληκτίζονται σε "¨πηγαδάκια" σε πολύ έντονο βαθμό. Ευτυχώς επικράτησε η ψυχραιμία, κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Στο τέλος, αποχώρησαν οι κάτοικοι με την υπόσχεση ότι το θέμα δεν θα λήξει εδώ και ότι θα χρησιμοποιήσουν κάθε νόμιμο μέσον και τρόπο να διεκδικήσουν το δίκιο τους. Μετά απο αυτό το επεισόδιο, η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση της κατάστασης που επικράτησε εχθές το απόγευμα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Φωτογραφίες:
















Σε επόμενο ρεπορτάζ, θα σας ενημερώσουμε περισσότερο για τη χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση του Δ.Σ. Κατερίνης.


Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια