HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ακόμη διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της Τραπεζούντας για το.. "λυμένο πρόβλημα του νερού" που αντιμετωπίζουν εδώ και 1,5 χρόνο τώρα...!!!(video)

Τελικά ή ο γιαλός είναι στραβός, ή στραβά αρμενίζουν οι κάτοικοι της Ν. Τραπεζούντας Πιερίας, αφού συνεχίζουν να φωνάζουν για την λειψυδρία που τους ταλαιπωρεί εδώ και 1,5 περίπου χρόνο.



Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που βρεθήκαν εχθές το πρωί στα δικαστήρια Κατερίνης. Επρόκειτο για συνάντηση στο πλαίσιο προσπάθειας εξωδικαστικού συμβιβασμού - συστάσεων προς τους αρμοδίους για να λυθεί το πρόβλημα των συνεχών διακοπών παροχής νερού στη Νέα Τραπεζούντα. Στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν ο Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών τής Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Κατερίνης καθώς επίσης και ο Νομικός Σύμβουλος της ΔΕΥΑΚ, Γ.Αντωνόπουλος, ενώ από την πλευρά των κατοίκων, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ν.Τραπεζούντας Λεωνίδας Ζανέτας, ο πληρεξούσιος Δικηγόρος των κατοίκων Δημοσθένης Σεϊταρίδης, αλλά και η Δικηγόρος Γλυκερία Διαμαντόγλου η οποία πρόσφατα είχε κάνει καταγγελία στην Εισαγγελία για το ζήτημα διακοπών παροχής ύδρευσης στη Νέα Τραπεζούντα.

Το παρακάτω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ βίντεο του Kapa-News έχει καταγράψει  τα όσα φέρεται να είπε η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Κατερίνης για την υπόθεση αυτή και το ποιος ευθύνεται.



Να τονίσουμε ότι οι κάτοικοι της Τραπεζούντας είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να βρεθεί μια οριστική λύση, και γι' αυτό προγραμμάτισαν για σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 9:30 το πρωί να βρεθούν στο Δημαρχείο Κατερίνης όπου και θα επιδιώξουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Κατερίνης.

Το Kapa-News παρακολουθεί απο κοντά τις εξελίξεις, και για ότι νεώτερο προκύψει θα σας ενημερώσουμε άμεσα.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια