HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σεξ: 9 μυστικά απ’ όλο τον κόσμο

Κάθε χώρα φαίνεται πως έχει τα δικά της μυστικά σε ό,τι αφορά την σεξουαλική επαφή. Παρακάτω ακολουθούν ορισμένα "ερωτικά" μυστικά εννέα χωρών.

Κίνα

Πάρτε ένα σέξι ύφασμα μαζί σας, όταν ταξιδεύετε μαζί με τον σύντροφό σας και χρησιμοποιήστε το για να κάνετε ένα κανονικό ξενοδοχείο να μοιάζει με ένα ερωτικό δωμάτιο

Μεγάλη Βρετανία

Σηκώστε την λεκάνη σας αργά ενώ αυτός μπαίνει μέσα σου. Αυτό σε βοηθά να έχεις τον έλεγχο των οργασμών σας και υπόσχεται έντονους οργασμούς.

Αυστραλία

Φαντασιώσου τον σύντροφό σου. Στη συνέχεια την επόμενη φορά που θα είστε μαζί στο κραβάτι, “συντονιστείτε” σε αυτές τις σκέψεις και απολαύστε μια έντονη ερωτική νύχτα.

Λατινική Αμερική

Άναψε τον σύντροφό σου, κάνοντας του μασάζ...με παγάκια!

Γαλλιά

Φορέστε τα τακούνια σας κατά τη διάρκεια του σεξ! Η γυμνή σου εικόνα με τις γόβες στιλέτο θα ανεβάσει τη λίμπιντό του συντρόφου στα ύψη!

Ιταλία

Μια φορά την εβδομάδα, κλείστε μια ημερομηνία για σεξ με τον σύντροφό σας μέσω skype, ακόμα και αν ζείτε στην ίδια πόλη! Γι’ αυτόν, είναι καλύτερο από το πορνό!

Βραζιλία

Η γλυκιά απόλαυση. Πριν κάνετε στοματικό σεξ, βάλτε λίγο μέλι στο στόμα σας, και πιείτε λίγο ζεστό τσάι. Έτσι το μέλι λιώνει στο στόμα. Τώρα είστε έτοιμη να τον ενθουσιάσεις!


Πηγή: boro.gr





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια