HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φυλλορροούν οι ΑΝΕΛ: Άρχισαν να αποχωρούν και ιδρυτικά στελέχη!!


«H Ελλάδα αντιστέκεται. Χούντα», γράφει σε μήνυμά του γράφει για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ο τ. αναπληρωτής γραμματέας, ιδρυτικό μέλος και πρώτος εκλεγμένος στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος, Αθανάσιος Μπέλτσος.

Ο κ. Μπέλτσος διαφώνησε με την απόφαση που έλαβε η ηγεσία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας και αποχώρησε από το κόμμα.

Με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στα βουνά που γράφτηκε ιστορία με αίμα σήμερα ξαναγράφεται… η Ελλάδα αντιστέκεται. Χούντα!».


Ο ίδιος είχε υποβάλει, με ανακοίνωσή του προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο την παραίτησή του. Το κείμενο της παραίτησης έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,

Η Συμφωνία απεμπόλησης της Μακεδονίας δημιουργεί τραγικά εθνικά τετελεσμένα. Η ανιστόρητη και υποτελής διαπραγμάτευση Τσίπρα -Κοτζιά που αγνόησε την επίσημη εθνική γραμμή όπως αυτή διατυπώθηκε στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών το 1992, αλλά και την καθολική βούληση των ελλήνων πολιτών δημιουργούν εκτός από εθνικές παλινωδίες με κερκόπορτα αλυτρωτισμού και κλίμα διχασμού και κοινωνικής έκρηξης.

Μπροστά σε αυτή την ανεύθυνη εθνικά στάση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν μπορούν να εγκλωβίζονται σε εκβιαστικά διλήμματα. Ως πατριωτική δύναμη με ξεκάθαρες και παγιωμένες εθνικές θέσεις δεν μπορεί να ταυτίζονται με διεθνιστικές λογικές και με ιδεολογήματα που αντιτίθενται στην έννοια της Ελληνικής Ιδέας και στον κώδικα αρχών και αξιών μας. Δεν λογίζεται σε μια κυβέρνηση που συμμετέχουμε εμείς, να διαπραγματεύεται Εθνικές Παρακαταθήκες και Εθνικά Ιδεώδη όπως μας τα εμπιστεύτηκαν γενιές επί γενεών. Σε μια συνεργασία ενταγμένη στα πλαίσια μια δημοκρατικής λειτουργίας ο σεβασμός των συνεργαζόμενων μερών αποτελεί κύριο συστατικό.

Επειδή ανησυχούμε πλέον έντονα τόσο για το μέλλον της πατρίδας μας αλλά και για την συνέχεια συνέπεια και αξιοπιστία του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ζητάμε άμεσα εντός 15 ημερών την Σύγκλιση του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος για να προσδιοριστεί η στάση μας απέναντι σε μια συνεργασία που μας θεωρεί ως αναλώσιμα πολιτικά δεκανίκια και δεν σεβάστηκε σε καμιά στιγμή της συνύπαρξης τις κόκκινες και απαράβατες εθνικές μας γραμμές.

Η διαδικασία δυσπιστίας που κατατέθηκε από την Νέα Δημοκρατία είναι μια κίνηση πολιτικής σκοπιμότητας και δεν υπηρετεί τον εθνικό στόχο, όμως για εμάς η δυσπιστία μας είναι δεδομένη και πηγάζει από τους ανεύθυνους και εθνικά επιζήμιους χειρισμούς Τσίπρα – Κοτζιά. Όμως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ότι είναι μια διαδικασία και μετά την αποχώρηση του ΚΚΕ άνευ περιεχομένου. Επειδή όμως μια ανεξάρτητη και κυρίαρχη Ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να καθοδηγείτε από εξωγενείς κέντρα και να υποκύπτει σε εκβιασμούς, απαιτούμε άμεσα να αναληφθούν πολιτικές πρωτοβουλίες που θα υπηρετήσουν την εθνική ανάγκη για τερματισμό μιας εφιαλτικής συμφωνίας που αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της εθνικής μας ταυτότητας και κυριαρχίας.

Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια αλλά για μεγάλες αποφάσεις . Τέτοιες αποφάσεις μας κατέστησαν από την ίδρυση μας, ως μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη εθνικής ευθύνης και κάθαρσης.

1.Μπέλτσος Αθανάσιος
Πρώτος εκλεγμένος στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ.
Τέως Αναπληρωτής Γραμματέας και ιδρυτικό μέλος ΑΝΕΛ.

2.Πλακεντάς Παναγιώτης
Πρώτος εκλεγμένος στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ από την Βόρειο Ελλάδα.
Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης και ιδρυτικό μέλος ΑΝΕΛ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια