HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βουνίσιος και Κήπου, οι νούμερο 2 του Κουκοδήμου. Τι σημαίνει αυτό για Παραλία και Κορινό;

Είδα και άκουσα την Παρασκευή που μας πέρασε την επίσημη δήλωση του Κώστα Κουκοδήμου για την διεκδίκηση του Δήμου Κατερίνης. Όλα καλά ως εδώ… Ή μήπως όχι;

Μας παρουσίασε φυσικά και μερικούς από τους συμβούλους που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του προφανώς. Ναι αλλά… Μεταξύ άλλων, εγώ είδα (στις φωτογραφίες και τα βίντεα) δύο πρόσωπα που μου προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη… Εμένα δηλαδή, αλλά και όλους όσους δεν γνωρίζουν το παρασκήνιο.

Μιλώ για τον Αποστόλη Βουνίσιο (από Κορινό) και τον Βαγγέλη Κήπου (από Καλλιθέα). Προφανώς, αφού παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση θα είναι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Κώστα Κουκοδήμο. Με άλλα λόγια οι δύο φίλοι "ζώνονται ξανά με τα όπλα τους" και μπαίνουν στον αγώνα, όχι ως υποψήφιοι Δήμαρχοι όπως παλιά, αλλά ως σύμβουλοι που θα συνεργαστούν.


Εφόσον συνεργαστούν, είναι δεδομένο πως θα εκλεγούν και οι 2. Και αυτό γιατί ο ένας θα πάρει τα ψηφοδέλτια και του άλλου και θα διπλασιάσουν ουσιαστικά τις δυνάμεις τους. Ο ψηφοφόρος Κουκοδήμου στον πρώην Δήμο Παραλίας θα μπορεί να βάλει έναν σταυρό στον Βαγγέλη Κήπου ως δημοτικό σύμβουλο από εκεί και έναν σταυρό στον Αποστόλη Βουνίσιο, ως έναν από "όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους" όπως και δικαιούται. Το ανάποδο θα κάνει ο ψηφοφόρος του Κορινού. 'Έτσι θα έχουν περισσότερους σταυρούς από τους συνυποψηφίους τους από τον ίδιο συνδυασμό και θα εκλεγούν.

Εκτιμώ ότι με την προσθήκη αυτών των πολύπειρων υποψηφίων, ο Κώστας Κουκοδήμος θα φτάσει το 25% σε Παραλία και Κορινό και θα βγάλει από μία έδρα εκεί. Έτσι ο Αποστόλης και ο Βαγγέλης θα εκλεγούν χωρίς πρόβλημα. Το πρόβλημα θα είναι για τους άλλους συνυποψηφίους τους στο ίδιο ψηφοδέλτιο, μιας και δύσκολα κάποιος από τον Κορινό θα κτυπήσει τον Αποστόλη, όπως και δύσκολα κάποιος από την Παραλία θα κτυπήσει τον Βαγγέλη.

Με την τεράστια εμπειρία τους είναι δεδομένο πως το δίδυμο αυτό θα αποτελέσει ουσιαστικά το νο.2 του συνδυασμού του Κώστα, όντας στον κλειστό πυρήνα του επιτελείου του, μαζί με τον Κλέαρχο Κοτρώτσιο και τον Λευτέρη Λαναρά.

Χμμμμ…. Ενδιαφέρουσες οι εκλογές αυτές... Λες να υπάρχουν κι άλλες τέτοιες εκπλήξεις στη συνέχεια;;;


Ρωτάει ο
Τόλης Σφήνας



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια